Danas je 10.10, datum čudesne moći: Uradite ovo i sve će vam ići kao po loju

Dženifer Lopez
Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zamislite danas želju.

Niz 10.10 definitivno donosi radost na mnogim poljima i ukazuje na napredak na profesionalnom, ljubavnom i spiritualnom nivou. Ovaj niz brojeva podseća na lepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme.

Veruje se da niz brojeva 10.10 predstavlja anđeoski niz koji daje određene smernice na životnom putu. Pojava ovih brojeva nagoveštava velike promene u životu. Ove promene se uglavnom odnose na to da ćete postati osoba kakva ste oduvek želeli da budete.

Spremni ste da “očistite” put svoje sudbine od negativnih misli, mračnih sećanja iz prošlosti i loše energije. Sada imate snagu i samopouzdanje da istražite sve skrivene kutke sopstvene duše. Kada bolje upoznate sebe, bićete spremniji da se suočite s brojnim izazovima.

Veruje se da niz brojeva 10.10 donosi i lepe mogućnosti kada je u pitanju ljubavni život. Slobodni ljudi izlaze iz zone komfora i upoznaju zanimljive osobe. Ako ste u vezi, poželećete da istražite nove granice erotske energije i produbite odnos s partnerom.

Niz 10.10 definitivno donosi radost na mnogim poljima, a naročito na poslovnom planu. Danas imate šansu da pokažete koliko vredite u svojoj profesiji i naplatite svoj trud mnogo više nego što ste očekivali.

U numerologiji se niz brojeva 10-10 sabira i dobijanjem broja 20 privlači se dobro zdravlje i harmoničan život.

Moguće da vas u danima oko vladavine magičnog niza 10.10 očekuje neko porodično slavlje poput venčanja ili rođenja deteta. Broj 20 (10 + 10) u numerologiji simbol je nove ljubavi. Postoji šansa da je neko iz vašeg okruženja već dugo zaljubljen u vas, ali da vešto krije emocije. Napravite prvi korak i ne plašite se odbijanja. Univerzum je na vašoj strani.

Univerzum nam stalno šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora, dokazaćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Ovaj niz brojeva podseća na lepotu darivanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak stvaranja dobre karme. Pomozite nekome u nevolji, podelite s nekim svoju sreću i blagostanje i uvek budite spremni da otvorenog srca prihvatite nove ljude i pomognete im da zaleče rane na duši.

Chaichan Ingkawaranon / Alamy / Alamy / Profimedia
Similar

Krug dobrih dela je neraskidiva sila koja može doneti divne stvari u budućnosti.

Tarot karta koja je povezana sa nizom brojeva 10 – 10 – Kolo sreće. Ova karta ukazuje da vas sreća prati na svakom koraku i da ste sve bliži uspehu. To se naročito odnosi na polje finansija. Ipak, ova karta donosi i rizik od nestabilnosti.

Ne dozvolite sebi da u naletu sreće i dobrih dana visoko uzletite. Nadmoć ega i rasipanje doneće vam veće probleme nego radost koju trenutno imate, piše Atma.hr.

Ako ste ovaj broj 10.10 videli previše puta u poslednjem periodu, to bi moglo da znači da je to poruka vaših anđela. Morate znati da anđeli nikada neće direktno da vam govore, već će vam slati različite znakove. U većini slučajeva, anđeli nam šalju brojeve koji mogu biti veoma moćni tako da ih ne treba zanemariti.

Ako se anđeo broj 10 pojavljuje previše puta u vašem životu, onda bi trebalo da obratite više pažnje na njega. Vaši anđeli možda žele da vam kažu nešto zaista važno.
Upravo ovaj niz brojeva je i bitan da bi vaše želje bile ostvarene.

Prvi korak u zamišljanju želje jeste da se prisetite onoga što već imate i na čemu ste zahvalni. Ovaj postupak vas priprema da odaberete pravu želju, onu koja će vas dugoročno ispunjavati.

Zatim, zamislite kako precizno izgleda ostvarenje vaše želje. Ako je ona materijalne prirode, na primer, novi stan – zamislite tačno kako izgleda prostor, u kojim bojama su uređene sobe, vizuelizujte kako u kuhinji pripremate doručak i postavljate pribor u trpezariji, kako izlazite na terasu i gledate u vedro nebo, zalivate cveće…

Ako je vaša želja nematerijalne prirode, povežite je sa nekim vizuelnim elementima. Ako priželjkujete spokoj, zamislite sebe kako odmarate na nekom udobnom mestu, mazite kućnog ljubimca ili uživate u pogledu na okolinu.

Sada formulišite tri afirmacije koje se odnose na ispunjenje vaše želje. Na primer, to mogu biti sledeće rečenice: Budim se srećna u svom novom stanu. Zadovoljna sam što imam lep i udoban dom. Uživam u svojoj kući sa porodicom.

Odvojite tri momenta u toku dana 10. oktobra kad ćete prvo zamisliti ostvarenje želje, a onda izgovoriti u sebi ili naglas odabrane tri afirmacije, piše Srbija danas.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram