Četiri znaka Zodijaka kojima se smeše pare

horoskop
Foto: Iuliia Iun / Alamy / Alamy / Profimedia

Počela je Nova 2022. godina, a praznici su vreme kada trošimo najviše novca, ali astrolozi tvrde da će neki horoskopski znakovi ipak uspeti da ostanu finansijski stabilni.

Uran u Biku, retrogradna Venera i dolazeći retro Merkur donose nam usporavanje finansijskih planova, tako da treba da budemo oprezni sa ulaganjem. Ipak, u drugoj sedmici januara ova četiri znaka neka očekuju novac.

RIBE

Jupiter je nakon 12 godina ušao u vaš znak i počeo da radi na tome da imate više sreće i blagostanja. Iako je ovo period kada imate velike troškove, pod uticajem planeta iz Jarca i Jupitera možete da očekujete novčani dobitak.

OVAN

Vi ste dokaz da se svaki trud isplati. Vaš trud je na ceni, tako da vas očekuje povišica u toku narednih dana. Ovo je period kada na osnovu dokazivanja na poslu možete da dobijete unaprijeđenje ili bolje plaćenu poziciju.

STRELAC

Vi ste trenutno odličan bankar jer ste uštedili dovoljno novca da imate i za praznike. Za vas nema zime i para vam neće faliti.

JARAC

Iako ste uvek u panici da ne ostanete bez novca, januar će vas nagraditi. Bićete finansijski zadovoljni. Uvek ste oprezni sa novcem, ali u predstojećem mesecu ne treba toliko da brinete o finansijama, piše novi.ba.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram