Četiri znaka kojima jun donosi velike životne preokrete

Foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca i retrogradni Merkur trenutno se preklapaju tokom sezone Blizanaca, a sav astrološki haos dostiže vrhunac posle 10. juna. Pomračenja gotovo uvek donose iznenadne nove početke i preokrete na životnom putu, a to je posebno istina za ova četiri horoskopska znaka.

Trenutno vladaju Blizanci, jedan od promenljivih horoskopskih znakova, a s pomračenjem aktivira se puno osetljivih i značajnih životnih promena.

Ako ste jedan od ovih horoskopskih znakova, pripremite se, piše Bustle.

Blizanci

Pripremite se za upoznavanje nove strane sebe, Blizanci. Ovo pomračenje se događa u vašoj prvoj kući, koja je direktno povezana sa vašim egom, identitetom i načinom izražavanja.

S tim u vezi, možda ćete pretrpeti neke ozbiljne promene kada je reč o o vašem imidžu. U redu je prihvatiti različite delove svoje ličnosti – oslobodite se potrebe da udovoljite drugima. Pravi prijatelji će vas podržati u potrazi za autentičnošću.

Horoskop, prijateljica, prijateljice
Foto: Shutterstock

Devica

Vaš profesionalni život trenutno prolazi kroz period promena, jer ovo pomračenje pogađa vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Iznenada istražujete nove puteve u svojoj karijeri – bilo da je to u obliku mogućnosti za unapređenje u okviru vašeg trenutnog radnom mesta, ili u obliku ostvarivanja na sasvim drugom polju.

Neka vaše opcije budu otvorene i još uvek ne donosite konačne odluke. Promene će se dogoditi brzo tokom ovog pomračenja, ali sačekajte dok ne dobijete sve potrebne informacije pre nego što „prelomite“ bilo šta.

Strelac

Stvari se trenutno menjaju u vašim vezama i morate brzo da naučite kako da se prilagodite potrebama i željama drugih ljudi. Sa pomračenjem u vašoj kući posvećenosti i partnerstva, ovo je period promena u načinu na koji se odnosite prema najbližim ljudima.

Bilo da se radi o vašem partneru, šefu ili najboljem prijatelju, shvatićete da su iskrenost i transparentnost najvažniji. Otvorite nove kanale komunikacije u okviru svojih veza i posmatrajte kako stvari idu na bolje.

Foto: Shutterstock

Ribe

Vaš porodični život biće podložan velikim promenama. I dok se to može činiti destabilizujuće, na kraju će vas odvesti do boljeg mesta. Iskoristite mogućnosti za povezivanje sa voljenima ili ljudima iz vaše prošlosti na nov način koji vam omogućava da izlečite stare rane.

Takođe je jun sjajno vreme da prihvatite mogućnost života na novom mestu – možda bi vam selidba ili sesija renoviranja kuće mogli pomoći da se osećate sigurnije u svom utočištu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram