Beli Mesec u Biku od 15. novembra donosi neopisivu sreću za 3 astro znaka

horoskop
Foto: Geoffrey Robinson / Alamy / Alamy / Profimedia

Od 15. novembra ćemo svi procvetati, ali najviše sreće imaće ova tri znaka.

Sve što vas je mučilo tokom prethodne sezone, a tiče se pre svega ljubavi i finansija, od sredine tekućeg meseca će se rešiti.

Beli Mesec je u Ovnu od aprila 2023. godine, a uskoro će ući u Bika i tu će se zadržati skoro sedam meseci. Od 15. novembra nastupa doba svetlosti za sve nas, jer se sezona Crnog meseca završava.

Selena, ili Beli Mesec, nije planeta u astrologiji, već posebna, takozvana virtuelna tačka povezana sa odnosom Meseca i Zemlje. Uopšteno govoreći, ovo je tačka u kojoj Zemlja i Mesec najviše komuniciraju, a Zemlja prima najviše svetlosti od Meseca.

Beli Mesec u Biku može pomoći da osetimo da smo našli svoje uporište, da smo na pravom putu, da smo napravili pravi izbor, a kada to učinimo, možemo imati apsolutno uverenje o tome šta radimo i kuda idemo.

Naša strast prema životnim uspesima možda nije spolja očigledna, jer je Bik tih, ali možemo biti posvećeni i nastaviti dalje bez obzira na sve. Vrlo malo toga može da nam stane na put, a mi možemo da održavamo stabilan tempo. Nećemo skakati ni u šta i ne želimo da budemo impulsivni.

Gotovo da se može osetiti kao da smo vođeni do pravih izbora u ovom periodu. Što se osećamo stabilnije i sigurnije, to više možemo da se osećamo zaštićeno. Jedina mana je ako se osećamo previše zaštićeno i previše smireno. Možda ćemo popustiti i izbegavati da preduzmemo akciju kada bi trebalo.

Ovo je uglavnom stabilan period, osim kada je Selena u konjunkciji sa Uranom. Bik želi da ostanemo mirnni, fokusirani, usredsređeni i u mirnoj luci.

Superžena piše da će ovaj period najviše uticati na tri astro znaka.

Ovan

Beli mesec najbolje pomaže Ovnu u njegovim životnim borbama. Ovan je obično aktivan ratnički znak, tako da Beli mesec pomaže da preduzme akciju. Kada se vaša Selena podigne, ovo je znak da preduzmete akciju i kontrolu.

Ljudi će tražiti od vas da ih vodite i da budete avangarda u poduhvatima poput biznisa. Ne zaboravite da se borite iz pravih razloga, a Selenina sreća će biti na vašoj strani. Vodite borbe i preduzimajte akcije u oblastima života kojima vlada kuća vaše Selene.

Do 14. juna očekuje vas ozbiljan finansijski gubitak, a potom i fenomenalna pobeda.

Blizanci

Beli Mesec će 15. novembra ući u vaš sektor podsvesti i veze sa duhovnim „ja“ – možda ćete bukvalno početi da se borite sa sobom. Na red dolazi analiziranje vaših strahova i onoga što ste potiskivali i niste želeli da primetite. Vrlo je verovatno da ćete napraviti neku vrstu dugog putovanja do mesta koje će vas duhovno unaprediti.

Devica

Beli Mesec će 15. novembra ući u vaš sektor putovanja i obrazovanja – možda ćete sanjati o nekakvom putovanju koje se ne može ostvariti, ali onda se pojavljuje osoba ili situacija koja ne samo da će vam omogućiti putovanje već će vam naglo proširiti pogled na svet uopšte. Vaši prihodi mogu porasti. Do 14. juna ćete ispuniti i neke ozbiljne finansijske ambicije. Na primer, moguća je kupovina kuće.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram