Astrološkinja koja je predvidela koronu ima novo upozorenje

Foto: Printscreen/YouTube/ConsciousCafe

Džesika Adams je britanska astrološkinja koja tvrdi da je predvidela "virus koji će uznemiriti svet" - za koji se kasnije ispostavilo da je koronavirus. Sada otkriva predviđanja za narednih šest meseci.

Adams je izjavila kako je u februaru 2019. godine govorila o svojim brigama u nadi da će upozoriti ljude, ali je niko nije slušao. Predviđala je da će sve početi 10. januara 2020. godine, a tog je datuma kovid 19 odneo prvu žrtvu u Velikoj Britaniji.

Astrološkinja je naglasila kako je znala što će se dogoditi, otkazala je veliku zabavu koju je pripremala za mart, napustila svoj dom u Londonu i preselila se na Tasmaniju, gde i sad živi sa svoja dva psa i kokoškama, prenosi Večernji. Kako ona sada tvrdi da su se njena predviđanja ostvarila, rešila je da otkrije šta bi se moglo dogoditi za Božić, na američkim izborima, ali i s kraljevskom porodicom, piše Daily Mail.

Adams kaže kako ćemo se još neko vreme boriti s koronavirusom i da neće biti vakcine, pa ćemo jednostavno morati da se naviknemo na „novu normalnost“. Tvrdi kako će Božić ove godine biti fantastičan. Stvari će početi da se menjaju četiri dana pre katoličkog Božića pa će se sve vrteti “oko prijateljstva i globalne sigurnosti“.

Što se tiče kraljevske porodice, neće doći do ponovnog emotivnog susreta princa Harija i Vilijama. Ona predviđa da će Megan Markl i Hari da ulože u alternativu za kafu, čokoladu i meso, a negde na putu naći će se i zgodan biznismen.

Pročitajte još:

Tinejdžeri će, tvrdi Adams, doći u središte pažnje do 2023. godine i “vrlo će brzo doći na vlast“. Kaže kako će svi ostati zapanjeni koliko brzo napreduju. Uverena je kako će doći do velikih promena u globalnoj ekonomiji. Biće gotovo s pranjem novca, a korumpirani i truli ekonomski sistemi će se srušiti. Naredna godina će biti u znaku većih inovacija i izuma nego što smo ih imali dugi niz godina.

Što se tiče američkih izbora, kaže, kako stvari, neće ići glatko, a moguće je i da budu i odloženi. Kada i budu održani, Donald Tramp neće biti zadovoljan jer neće biti ponovno izabran. Predviđa i kako će Ujedinjeno Kraljevstvo da se rascepi na četiri zasebne države, a to nas čeka u januaru 2021. godine.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram