Astro-prognoza, srećan broj i srećna boja u 2024. za svaki znak Zodijaka

Foto: JLPPA / Bestimage / Profimedia

Naredna godina biće puna uzbuđenja i iščekivanja za mnoge od nas.

Prirodno je biti znatiželjan o tome šta je pred nama i kako će se iduća godina odvijati. Astrologija, drevna praksa duboko ukorenjena u nebeska kretanja može nam pružiti dragocene uvide u ono što možemo očekivati 2024. godine.

Proučavajući položaje zvezda i planeta, astrolozi nam mogu dati smernice i čak nas upozoriti na potencijalne izazove ili prilike koje bi nam se mogle dogoditi. Ovo su kosmička predviđanja šta 2024. sprema za svaki horoskopski znak, prenosi atma.hr.

Ovan

Srećan broj: 4

Srećna boja: grimiznocrvena

U 2024. vaša će finansijska situacija igrati važnu ulogu u oblikovanju vašeg životnog puta. Pripremite se za neka iznenađenja u ovom području, jer se mogu pojaviti neočekivani razvoji događaja. Ako vam je u planu širenje kruga prijatelja, imate sreće.
Pozitivni planetarni uticaji pružaju vam mnoge prilike za povezivanje s novim licima i širenje vaše društvene mreže. Za samce, godina nosi obećavajuće prilike za značajne veze.
Budite spremni i iskoristite prilike koje vam se pružaju.

Bik

Srećan broj: 11
Srećna boja: tirkizna

Godina 2024. obećava mešavinu drame i uzbuđenja za vas.
Iako može doći do sukoba, ne bojte se, jer imate sposobnost da ih rešite brzo i efikasno. Podsticanje harmoničnog odnosa s partnerom bitno je ove godine. Otvorenim i iskrenim rešavanjem svih nesporazuma možete stvoriti snažan osećaj ravnoteže.

Zajednički život s voljenom osobom doneće neizmernu radost, možda čak i s izgledom za zasnivanje porodice.
Nadalje, vaš uspeh će biti poboljšan vašom spremnošću za istraživanje novih i inovativnih ideja. Povezivanje s pravim osobama takođe će pozitivno uticati na vašu finansijsku situaciju. Iskoristite godinu koja je pred nama da se uputite u neistraženo područje, težeći pozitivnim promenama.

Blizanci

Srećan broj: 18
Srećna boja: kraljevskoplava

U 2024. postizanje vaših ciljeva ovisi o vašoj sposobnosti diplomatske interakcije s drugima.
Taktičniji pristup ojačaće vaše odnose i utrti put za rešavanje svih dugotrajnih problema. Zvezde su vam naklonjene za nove projekte i poduhvate.
Međutim, uspešni rezultati zagarantovani su samo pomnim planiranjem i doslednim delovanjem.
Briga o zdravlju bitna je, naročito na početku godine. Redovito vežbanje pomoći će vam da održite dobru formu.

Ostanite usredsređeni, ostanite motivisani i ostvarite svoje planove kako biste osigurali uspešnu godinu koja sledi.

Rak

Srećan broj: 13
Srećna boja: smaragdnozelena

U 2024. stvaranje novih veza doneće vam velike koristi.

Ova godina predstavlja savršenu priliku za sklapanje prijateljstava koja imaju potencijal da traju ceo život. Uticaj zvezda očituje se u vašim ambicijama i ukupnom uspehu u životu.
Pripremite se za povećani osećaj romantike i senzualnosti u vašim vezama tokom cele godine.
Iako će spoljni faktori igrati ulogu na vašem putu do uspeha, važno je ostati vredan i odlučan u postizanju svojih ciljeva.

Lav

Srećan broj: 7

Srećna boja: braon

Za pojedince rođene u ovom znaku 2024. godina biće obeležena profesionalnim problemima koji mogu dovesti do unapređenja ili menadžerske pozicije.
Pazite na ove prilike.
Planetarni uticaji šalju različite signale o vašoj budućnosti tokom cele godine.

Pažljivo pristupite svom ljubavnom životu jer različite emocije mogu oblikovati vaše odnose.  Bitno je otvoreno komunicirati kada dođe do sukoba umesto da ih izbegavate. Budite spremni na izazove koji vas očekuju i aktivno učestvujte u svom profesionalnom i ličnom razvoju.

Devica

Srećan broj: 1
Srećna boja: maslinastozelena

U 2024. vreme je da upotrebite svoju mudrost i donesete važne odluke.

Izbegavajte da se previše oslanjate na druge i njihove ideje.
Planetarna sazvežđa su ove godine povoljna za pretvaranje vaših snova u stvarnost.
Vaše ljubavne veze karakterisaće snažan osećaj predanosti, koji će vam doneti sreću i ispunjenje. Zdravlje će vam biti dobro, što će vam omogućiti da održite visok nivo energije.
Ostanite usredsređeni, verujte svojoj intuiciji i maksimalno iskoristite prilike koje vam godina nudi.

Vaga

Srećan broj: 12
Srećna boja: zlatnožuta

Kako biste ove godine postigli ono što želite, preporučuje se da napravite male promene u dnevnim aktivnostima umesto da se odlučite za velike promene.
Planetarna sazvežđa vam idu naruku, posebno kada je u pitanju poboljšanje zdravlja i vitalnosti.
Uz pomoć zvezda možete raditi prema svojim ciljevima bez nailaženja na značajne prepreke. Očekujte obilje ljubavi i romantike u svom životu, donoseći sveukupno zadovoljstvo. Poduzimanje proaktivnih mera za održavanje vaše fizičke i emocionalne dobrobiti biće ključno. Iskoristite pozitivne uticaje oko sebe kako biste stvorili ispunjenu godinu.

Škorpija

Srećan broj: 7
Srećna boja: kobaltnoplava

Ljubav će igrati važnu ulogu u vašem životu tokom cele godine, obećavajući slatke veze pune ljubavi.
Od sredine godine naići ćete na mnoge prilike da sledite svoje snove.
Međutim, važno je pravilno upravljati svojim troškovima tokom ovog vremena.
S obzirom na potencijalno užurbane aktivnosti koje vas očekuju, može biti izazov da pronađete trenutke  za opuštanje. Međutim, važno je rasporediti redovno vreme za sebe.
Na taj način možete postići uravnotežen sklad između ljubavi, karijere i ličnog blagostanja.

Strelac

Srećan broj: 3
Srećna boja: jarkocrvena

Romantika vam je ove godine u centru pažnje.
Neophodno je preuzeti inicijativu u komunikaciji, dopuštajući svom partneru da se oseća prijatno slobodno se izražavajući. Zvezde podstiču avanturu i inovativnost u vašim aktivnostima tokom cele godine. Iskoristite svoje bliske veze za planiranje novih projekata. Dok ostajete na zemlji i realistični, izbegavajte da se zanosite divljim fantazijama.
Usvajanjem pragmatičnog pristupa životu, možete se efektivnije kretati svojim ciljevima.

Jarac

Srećan broj: 6
Srećna boja: magenta

U 2024. naći ćete se u situaciji da preuzimate više odgovornosti, što može dovesti do ograničenih resursa. Ipak, ne bojte se jer postoje načini za upravljanje stresom koji dolazi s njim.
Razmislite o usvajanju odgovarajućih tehnika opuštanja ili bavljenju novim sportovima i hobijima kako biste sebi odvratili pažnju. Planetarni raspored ide vam u prilog, što ga čini pogodnim za realizaciju projekata koje ste planirali od prošle godine. Očekujte plodnu godinu u odnosima jer će vaš društveni krug biti podrška i podsticaj za nove poduhvate.
Vaše će celokupno zdravlje biti u dobroj formi ako telesnim vežbama date prednost i uključite prakse opuštanja u svoju rutinu. Takođe bi bilo mudro pažljivo pratiti svoje finansije tokom cele godine.

Vodolija

Srećan broj: 9
Srećna boja: nebeskoplava

Za vas 2024. zahteva smireno i hrabro držanje tokom plovidbe neizvesnošću. Mnogi stari projekti doći će do kraja, otvarajući put mnogim novim mogućnostima. Doći će do pozitivne i ohrabrujuće promene u vašim okolnostima, iako se mogu pojaviti neke stresne situacije.
Ne zaboravite da odvojite vremena za opuštanje i održavanje opšte dobrobiti dok se suočavate s ovim izazovima. Prihvatite promene koje vam dolaze i pronađite pametne strategije za njihovo uspešno prevladavanje.

Ribe

Srećan broj: 2
Srećna boja: crveno-narandžasta

U 2024. godini bitno je da pojedinci u znaku Riba situacijama pristupaju diplomatski i izbegavaju povrediti tuđa osećanja.
Negujte tople odnose sa svojim kolegama, jer oni mogu igrati ključnu ulogu u vašem celokupnom uspehu. Ljubav i romantika biće u središtu pažnje tokom cele godine, stvarajući prilike za ispunjene veze. Oslonite se na podršku svog društvenog kruga koja će vam pomoći da uspete u svojim nastojanjima. Verovanje svojim instinktima biće ključ za postizanje uspeha u 2024. godini.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram