Astro parovi koji se mnogo vole, a ne opstanu

Poljubac
Foto: STUART FRANKLIN / AFP / Profimedia

Ko su zodijački parovi koji se vole do ludila, a ipak, njihove veze jako retko i veoma teško opstaju.

Otkrijte horoskopski znak sa kojim jednostavno morate da budete u nekom trenutku života, bar prema zvezdama, a onda će vas iste te zvezde i razdvojiti.

OVAN i VAGA

Ova veza predstavlja veliki izazov za oba znaka, i toj privlačnosti je teško odoleti.

Sofisticiranost Vage i seksualnost Ovna su dve različite stvari, ali su snažno privučene jedna drugoj.

Međutim, veza ne može dugo da traje jer sofisticiranost, umerenost i miran način života nerviraju Ovna, što ne može da se promeni uprkos trudu Vage, piše Luftika.

BIK i ŠKORPIJA

Iako su svađe i sukobi u odnosima ova dva znaka neizbežni, divlja strast Škorpije za seksualnim uživanjem lako zavodi nežnog Bika.

Bikovi su pasivni u vezama, a Škorpija to ne voli i tako nastaju svađe. Da bi veza trajala duže, potrebno je strast iz spavaće sobe preneti na druge aspekte života.

BLIZANCI i STRELAC

Kada se Strelac sretne sa Blizancima, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost; to je i ona na psihološkom nivou – jednostavno se slažu.

Ono što se Blizancima ne dopada kod Strelca je njihovo uverenje da oni sve znaju najbolje, dok Blizančeva sklonost ogovaranju Strelce nervira.

RAK i JARAC

Ono što povezuje ova dva znaka su moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osetljivost Raka i povremeno ignorisanje od strane Jarca.

Ono što jako nervira Jarca je potpuna nezavisnost Raka.

LAV i VODOLIJA

Lavu je zanimljiva mašta Vodolije i prihvatanje samo sopstvenog autoriteta, dok je Lav kralj u svom svetu i jedan od najvećih autoriteta.

Ono što Vodolija voli kod Lava je njegova beskrajna harizma. Ono što može pokvariti vezu je Lavovo stalno traženje pažnje, što nervira Vodoliju i čini joj vezu dosadnom.

DEVICA i RIBE

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Devica uživa u tome da sve ide kako je planirano i u savršenom redu.

Pomažu jedni drugima i pokušavaju da nauče nešto novo iz svog života – Ribe da nauče o organizaciji, a Device da malo uživaju u životu.

 

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram