5 najsrećnijih dana u novembru kad se sve želje ispunjavaju

srećni dani
Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Novembar, mesec pozne jeseni, donosi mirnu energiju, priliku za pozitivnu transformaciju i sreću, pa je idealan za unošenje pozitivnih promena u život. Ako je verovati horoskopu, određeni datumi ovog meseca donose najviše sreće.

5. novembar

Energija mladog Meseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emotivnog tereta, a tranzit Venere u Jarcu biće podsticaj za buđenje pozitivnih emocija. Ovo je trenutak kada će se u vama probuditi snažna energija koja će vam pomoći da probudite optimizam i samopouzdanje, a samim tim i ostvarite svoje želje, pišu na sajtu City Magazine.

11. novembar

Dan koji u sebi sadrži magični niz brojeva – 11. 11. Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i najpovoljnijim za ostvarivanje onoga što želite. Simbolizuje mirnu i savršeno usklađenu energiju. Veoma pogodan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se na ovaj dan setite svoje misije u životu, kao i da postavite ciljeve koje vredi slediti.

17. novembar

Kreativna energija koju generiše Uran spojiće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada ćete moći da donosite važne odluke, trošite novac i vreme na svoje hobije. Ove dve planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Moći ćete da se uhvatite ukoštac sa najtežim zadacima jer ćete imati hrabrosti i verovati u svoje sposobnosti.

18. novembar

Zamislite želju dok vas čeka zvezdana magija. Kiša zvezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete ovog dana uspeti da savladate sve prepreke. Posmatrajte nebo i kada vidite meteor, vizualizujte svoju želju, zatvorite oči i zamislite da se to dešava – ovde i sada.

24. novembar

Merkur će napraviti dugo očekivani prelaz u Strelca. Pod ovim znakom ova planeta se oseća veoma dobro i slobodno. To znači da vas 24. novembra i narednih dana očekuje neverovatan finansijski uspeh. Oni koji su danas kreativni, aktivni i smeli mogu privući novac i energiju izobilja. Ovo je dobar dan za aktivnost, komunikaciju, poslovanje, traženje posla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli