3 horoskopska znaka će pronaći ljubav svog života ove godine – a kod jednog će pasti i veridba

Sean Prior / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav im kuca na vrata.

Do kraja godine nam nije ostalo još mnogo, no ostalo je sasvim dovoljno da se nekima život preokrene iz korena. Tri horoskopska znaka će do kraja 2023. pronaći ljubav svog života, a da to još i ne slute, piše Story.hr.

1. Ribe

Emotivne Ribe jedva čekaju priliku da se zaljube, a ona bi mogla da im zakuca na vrata već početkom oktobra.

Poznati kao najnežnije dušice horoskopa, ljubav će pronaći tako što će budućoj voljenoj osobi priskočiti u pomoć kad joj to bude najpotrebnije, a ona će joj na tome zahvaliti nekim znakom pažnje poput izlaska na večeru ili poklonom koji će Ribu brzo oduševiti. Neće biti potrebno dugo da među njima zaigraju varnice, a već krajem godine mogli bi da zaključe da su pronašli sve ono što su do sad tražili pa bi za vreme praznika mogle pasti i veridba.

2. Strelac

Vatreni Strelac će ljubav pronaći tokom jedne od svojih avantura, a iako će im njihova nemirna priroda ispočetka govoriti da pobegnu glavom bez obzira, njihove emocije mogu biti toliko jake da će umesto toga da strmoglaviti u odnos.

Zimske mesece mogli bi da provedu netipično za njih, ušuškani u kućnoj atmosferi, no biće toliko zaljubljeni da neće ni primetiti da su pomalo usporili. Dolaskom proleća oduševiće se kad primete da ih novi partner može, ne samo pratiti u njihovim avanturama, već će ih neprestano iznenađivati novim idejama tako da čak ni neuhvatljivom Strelcu neće stići biti dosadno.

Konrad Bak / Alamy / Profimedia

3. Vaga

Neodlučne Vage će se zaljubiti do ušiju, no biće im potebno vreme da pomire večnu borbu razuma i emocija i dozvole sebi da se upuste u novu ljubavnu priču. Druga strana mogla bi biti nestrpljiva u iščekivanju njihove odluke, no Vage neće dozvoliti da im se nameće pritisak, čak ni u ovoj situaciji.

Na kraju će popustit ii prepustiti se ljubavi, a zbog te odluke neće zažaliti. Kad se jednom predaju u naručje voljene osobe, niko neće biti romantičniji od njih te će partnera bombardovati izlivima ljubavi i slatkim iznenađenjima što će ga za Vagu vezati još više.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram