3 horoskopska znaka koji će u naredna dva dana doživeti veliki procvat u ljubavi

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Komunikacija će biti ključ.

Uskoro ćemo zakoračiti u uticaj veoma korisnog tranzita zvanog Mesec u Blizancima, i kad god imamo priliku da osetimo njegov uticaj, možemo biti sigurni da će stvari krenuti na bolje.

Merkuru je stalo, ili se barem tako oseća kada prolazi kroz Mesec. Ono što možemo očekivati ovih dana je osveženje u vezi, promena o kojoj ste dugo maštali a niste znali kako da je sprovedete.

Ova 3 horoskopska znaka će u naredna dva dana obnoviti svoje romanse na najlakši mogući način. Sve će se dogoditi kao “samo od sebe” a zapravo stvar je u magiji “lepe reči”.

Bik

Kada ste ušli u vezu u kojoj ste sada, postavili ste za cilj da kažete šta god vam je na umu i da omogućite siguran prostor vašem partneru da se oseća slobodnim da učini isto.

Jedno vreme je i bilo tako dok sve nije pošlo nizbrdo. I dalje je dobro, ali nije sjajno — ne na način na koji ste se nekada osećali u vezi sa rečju „odlično“.

Međutim, tokom Meseca u Blizancima od 9. do 11. novembra, napunićete ljubavne baterije kada shvatite da zaista nema ništa loše u onome što imate, već da samo morate da održavate vezu.

Otkrićete da se održavanje vrti oko komunikacije. I sve će odjednom biti kao u stara dobra vremena.

Devica

U ovom trenutku, shvatili ste da ne želite da počnete iznova. Ne želite novu ljubav niti raskid. Vi samo želite da ostanete sa osobom sa kojom ste, a ako to znači da živite osrednji život sa osrednjom osobom u osrednjoj ljubavnoj vezi, onda je to ono što dobijate u ovom životu.

To je vaš osećaj dok ne dođe 9. novembar i ponudi vam Mesec u Blizancima, koji ne želi ništa osrednje posebno kada je ljubav u pitanju.
Konačno ćete otvoriti usta i reći šta vam je na umu osobi koja to očajnički treba da sazna.

Delujte na osnovu tog impulse, otvorite se i gledajte kako vasa veza cveta.

Jarac

Vi ste talentovani govornik. Nemate problema sa savetovanjem ili vođenjem ljudi, posebno na radnom mestu. Ali nešto vam se dogodilo tokom godina kada ste se plašili da govorite u blizini svog romantičnog partnera.

Tokom tranzitnog Meseca u Blizancima, bićete više nego inspirisani da progovorite i ispravite stvari; zgrabite svog partnera u topli zagrljaj i daćete mu do znanja da je on na kraju najvažnija osoba u vašem životu i da ‘trebate da razgovarate’, piše Luftika.

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje Meseca

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram