3 astro znaka koja će do kraja oktobra doživeti neočekivanu sreću i totalni životni preokret

horoskop
Foto: Hybrid Images / ImageSource / Profimedia

Jeste li među njima?

Oktobar 2023. godine se bliži kraju, a pojedini horoskopski znakovi će imati odlične prilike da ostvare sve što su zamislili do kraja tekućeg meseca.

Za tri znaka horoskopa kraj oktobra donosi neočekivanu sreću i totalni životni preokret.

Devica

Za Device je ovo period promena, pa će se menjati i vaš pogled na svet. Možda ćete osetiti potrebu da promenite sve, od mesta stanovanja, garderobe, preko posla i partnera.

Bićete fokusirani na sebe i svaku promenu koja dolazi vi ćete prigrliti i pretvoriti u blago. Pozitivne stvari možete da očekujete kako na finansijskom, tako i na ljubavnom planu.

Strelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj oktobra je povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet.

Moguća je povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna, piše Luftika.

Ribe

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve manje-više vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sada je došlo njihovo vreme za ljubav. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život.

Što se materijalnih stvari tiče, Ribe se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram