Zvanično najlepša žena sveta je otpisala muškarce, a onda se pojavio on

najlepša žena
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Trpela je žestoke uvrede zbog njega.

Model Bela Hadid godinama je bila zvanično najlepša žena na svetu jer su naučnici proračunali da njeno lice odgovara antičkom savršenom zlatnom preseku. Onda je nju sa tog trona smenila glumica Džodi Komer, najpoznatija po seriji Killing Eve.

View this post on Instagram

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

Prema odnosu 1:1,68, Džodine oči, obrve, nos, usne, brada, vilica i oblik lica su najbliži idealnim merenjima sa rezultatom od 94,52 odsto.

View this post on Instagram

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

Ipak, na tu njenu novu laskavu titulu priličnu senku bacila je veza sa Džejmsom Berkom koji je u svetskoj javnosti digao prašinu zbog svojih navodnih stavova.

Ta priča počinje 2020. kada se saznalo da je nagrađivana glumica u vezi sa američkim sportistom. Njena publika tada je bila prilično neprijatno iznenađena jer se pričalo da je on republikanac i da podržava Donalda Trampa. Tada su nju mnogi počeli da kritikuju i čak su zapretili da će prestati da podržavaju njenu karijeru i da će osetiti šta je zaista cancel kultura, sve češća praksa u eri interneta.

Govorili su kako su njeni stavovi, recimo, to što podržava pokret Black Lives Matter i prava LGBT osoba, u suprotnosti sa navodnim republikanskim idealima njenog novog dečka. I otkako se pročulo za ovaj novi par, oboje su trpeli vređanje, ali ne samo oni već i njihove porodice.

Džodi je prvo na sve ćutala, odlučna da se ne upušta u debate zarad svog zdravlja. Međutim, u jednom trenutku je delovalo da će uporne kritike izmaći kontroli, pa je Džodi stala u odbranu svog dečka.

Kazala je da ne može da veruje da su ona i njena porodica uvučeni u tu apsurdnu situaciju, da su tvrdnje da je njen dečko republikanac „lažna informacija“ i da ona zna istinu. Bila je uznemirena jer su, kako kaže, ljudi verovali lažnim tvitovima.

Priznala je takođe i da je, otkako je počela da izlazi sa Berkom, sve u njenom životu počelo da dolazi na bolje i da je spremna da žrtvuje sve da bi vezu sačuvala.

„Dugo sam bila sama i jednostavno sam se prepustila tome. A izgleda da kada ste opušteni i pustite univerzumu da uradi svoje, stvari dolaze na svoje mesto. To se i dogodilo, što je odlično. Ova veza je veoma drugačija. Ne liči ni na šta drugo. A kada je doživite i osetite, znate da je to to.“

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram