Žena Dejana Lutkića bavi se najtraženijim zanimanjem na svetu, retko se pojavljuje u javnosti, a sinoć je sve zasenila

Dejan Lutkić i Ljubinka Lutkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubinka Lutkić, supruga našeg poznatog glumca Dejana Lutkića je uspešna inženjerka elektrotehnike. Njih dvoje su već 25 godina u braku, ali se trude da se ne eksponiraju u medijima.

Dejan Lutkić  važi za jednog od najpoznatijih domaćih glumaca, a domaća publika ga je posebno zavolela u ulozi Jovana u seriji „Sva ta ravnica“. Ipak, o Dejanovom privatanom životu se ne zna mnogo.

Ipak, poznato je da je godinama u skaldnom braku sa suprugom Ljubinkom, a sa kojom je dobio dve ćerke, Nađu i Anastaziju.

Njih dvoje su se zajedno pojavili na otvaranju 53. Perwoll nedelji mode, koja je započela revijom Igora Todorovića. Dejan i Ljubinka su odabrali sinhronizovane autfite u teget nijansama. Dok je glumac nosio klasično odelo, Ljubinka je zablistala u širokim pantalonama od tamnog teksasa, koji su ove sezone i po dezenu i po kroju jedan od vodećih trendova u svetu mode.

Ona je celu kombinaciju upotpunila uz crnu cvilenu bluzu sa zanimljivim vezom oko vrata i crni blejzer sa tri-četvrt rukavima.

Dejan Litkić i Ljubinka Lutkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ko je Ljubinka

Ljubinka je rođena u Beogradu, završila je IX beogradsku gimnaziju, a zatim i Elektrotehnički fakultet. Po zanimanju je inženjerka elektrotehnike, a danas je na poziciji direktorke kompanije „Roaming Networks“, koja se bavi kablovskom telekomunikacijom.

Ljubinka je na svom LinkedIn proflu otkrila šta je to pokreće, ali i kako nalazi ravnotežu između posla i privatnog života.

„Bavim se sportom ceo život. Bio sam baletski igrač 20 godina. Moj otac koji je bio profesionalni sportista nikada nije prihvatio balet zbog sporta, ali to je bio moj izbor. Dakle, sport je i dalje veoma važan deo mog života, pomaže mi da nađem ravnotežu i da se osećam spremnom za svakodnevne izazove. Moj lični moto je „Ne sanjaj svoj život, živi svoj san“.

Dejan Lutkić i Ljubinka Lutkić Foto: Katarina Drajic/ATAImages

Ona sebe opisuje kao „radoznalu, energičnu, optimističnu, upornu i otvorenu“, a navodi i da su joj upravo ove karakteristike omogućile da postigne uspeh.

Ljubinka je istakla da su posao, karijera, ali ceo njen tim, faktori koji doprinose njenoj sreći.

„Ali uspeh nije samo penjanje uz merdevine, već i ono što nas čini srećnim! Veoma sam srećan što radim sa svojim timom, zajedno nastojimo da razvijemo nove mogućnosti i projekte, stvorimo bolju radnu atmosferu i doprinesem ukupnom rastu poslovanja“.

Dejan Litkić i Ljubinka Lutkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubav između Dejana i Ljubinke

I Dejan i Ljubinka su posvećeni karijerima, ali i porodici. Njih dvoje su za domaće medije otrkili i kako brak može da zadrži kvalitet i nakon 26 godina.

„Ako dvoje rade na svom odnosu i istovremeno rade i na sebi, trude se da svakog dana budu bolji, onda to prosto mora da traje. Vrlo je jednostavno, nema tu spektakularne filozofije i recepta“, istakao je Lutkić.

Dejan Lutkić i Ljubinka Lutkić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubinka dodaje i da je tajna uspeha u braku strpljenje i razumevanje.

„Kad smo počeli vezu, bila sam prilično teška, jednosmerna i isključiva, bilo je ili kako ja hoću ili nikako. Naravno, tako ne može da opstane nijedan odnos. Potrebni su veliko strpljenje i velika ljubav da bi se to promenilo, da shvatiš da promena nije promena karaktera, nego pristupa. Morala sam drugačije da se postavim u određenim situacijama i prihvatim neke stvari oko sebe i iskoristim ih tako da meni bude dobro, jer je onda dobro i ljudima oko mene. Na svemu tome sam radila zajedno sa Dejanom, koji je takođe promenio mnogo toga kod sebe. Nas dvoje smo potpuno različiti, on je umetnik, u oblacima, a ja sam prizemna i precizna. Kod mene je dva i dva uvek četiri, a kod njega nije. Srećom, našli smo sredinu, oboma nam je lepo i ponosni smo što smo uspeli da izgradimo takav odnos.“

Oboje su veoma posvećeni svojim naslednicama, te ističu da se trude da provode šro više vremena sa njima.

„Ništa nije pod obavezno, važno je samo da podelimo kako se osećamo. Uživamo u trenutku, malim stvarima. Sa decom imamo sjajan odnos, one vole da budu sa nama jer nismo tipični roditelji. Sve vreme se zabavljamo, Dejan stalno ima neke akcije, posebno kad idemo na putovanja, glumata, priča, zasmejava nas, uvek je živo“, objašnjava Ljubinka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram