Zašto Uvod u anatomiju više neće biti isti

Uvod u anatomiju Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon tri sezone, dr Kormak Hejs, kog tumači glumac Ričard Flod, više se neće pojavljivati među likovima popularne serije Uvod u anatomiju.

U decembru su fanovi Uvoda u anatomiju ostali u potpunom šoku kada je lik Ričarda Floda, dr Kormak Hejs, doživeo saobraćajnu nezgodu sa dr Ovenom Hantom (Kevin Mek Kid) i dr Tedi Altman (Kim Rejver).

Nakon dugog čekanja od dva meseca, gledaoci su odahnuli kada se otkrilo da su svi doktori preživeli u najskorijoj epizodi, ali je incident primorao Kormaka da razmisli o svom vremenom provedenom u Grej Sloan Memorijal bolnici, što je dovelo do njegovog otkaza, prenosi GH.

Fanovi su odreagovali burno na saznanje o tome da, iako je Kormak preživeo saobraćajnu nesreću, njegova priča je, po svemu sudeći, došla do naglog kraja.

Iako se glumac u stvarnom životu nije osvrnuo na svoj odlazak, mnogi su odmah pohrlili na njegovu najnoviju objavu na Instagramu da podele svoja mišljenja.

Kako je gledaocima poznato, Kormak je predao svoju ostavku dr Mirandi Bejli, a nedugo nakon njegovog izlaska iz kancelarije Dedlajn je objavio vest da Ričard, u stvari, u potpunosti napušta seriju, te da je njegova poslednja epizoda bila trećeg marta.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram