Zašto su grudi Rejčel Grin uvek štrčale u „Prijateljima“

Prijatelji
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Rejčel Grin, omiljena "prijateljica" iz serije "Prijatelji" je u mnogim epizodama nosila uske majice bez brusa. I dok su joj se žene divile, a muškarci uzdisali, bilo je i onih koji su se zapitali - zašto su joj se toliko često ocrtavale bradavice.

Postojale su razne teorije zašto je Dženifer Aniston, bivša supruga Breda Pita toliko isticala svoje grudi. Jedna od teorija je da su producenti rezali rupe na grudnjacima kako bi Dženine grudi izgledale lepše i prirodnije. Druga je da ona jednostavno ima izražene bradavice, dok su neki sumnjali i da je reč o veštačkim bradavicama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Green (@rachel__green___)

Na kraju se neko ipak setio da postavi ovo pitanje i samoj glumici, a odgovor je mnogo drugačiji od svega na šta smo do sad mislili gledajući ih kako nam bodu oči.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Green (@rachel__green___)

Kako je rekla Džen, tim potezom su autori serije želeli da osnaže žene i zapravo su na taj pokrenuli trend koji je danas poznat kao „Free the nipple“. Tako je Aniston zapravo prethodnica hrabrih i slobodnih žena današnjice kao što su Majli Sajrus, Kara Delevinj, Kendal Džener.

Inače, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Šimer ponovo su zajedno na ekranima, posle 17 godina. Specijalna epizoda kultnog sitkoma „Prijatelji“ od danas je dostupna na HBO GO.

Specijalna epizoda – sa specijalnim gostima, među kojima su Lejdi Gaga, Džastin Biber, Dejvid Bekam, dostupna je od danas, tačnije od 27. maja i u Srbiji i regionu, i to na striming servisu HBO GO – takođe i putem EON-a.