Zašto se devojke masovno gole slikaju u snegu

Sneg
Foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik / Profimedia

Ako ste na Instagramu ili TikToku sigurno ste posledjih dana primetili neku fotku ili video devojaka u bikinijima koje se fotografišu na snegu. Šta je izazvalo pomamu za golim telima u snegu?

Reč je o bizarnom trendu koji je započeo još 2019. godine nakon što su sestre Kardašijan svoj zimski odmor iskoristile za snimanje u bikinijima.

Trendu su se kasnije priključile i brojne druge poznate dame poput Vanese Hadžens, Nine Dobrev, Džesike Simpson, Elizabet Harli, Maraje Keri i Rijane.

Pre četiri dana Kendal Džener objavila je još jednu fotku na kojoj pozira u bikiniju i debelim čizmama i skupila je skoro 12 miliona lajkova, piše Index.hr.

„Ženama je dosadilo da nose otrcanu odeću i da budu pokrivene od glave do pete. Ovo je način da se zabavimo i zimi“, objasnila je jedna influenserka.

Brazilka Thais Macena izjavila je kako nije mogla da veruje kad je videla da joj je fotka na kojoj na snegu pozira u bikiniju bila najlajkovanija na profilu.

Iza bizarnog trenda nema nikakvog racionalnog objašnjenja, osim činjenice da se uglavnom sve svodi na želju za što većim brojem lajkova. I ne, ne pominjite Vima Hofa.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram