Zašto me pare nisu zadržale u braku s pravim vukom sa Vol strita

Foto: Printscreen Instagram/therealdrnadine, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Bivša supruga pravog vuka sa Volstrita Džordana Belforta tvrdi da je on bio potpuno opsednut njom i da ju je uhodio.

Nadin Makaluso (54), koja je sada bračna savetnica i porodična terapeutkinja, upoznala je Belforta na jednoj od njegovih zabava u Hemptonsu kada je imala 22 godine.

Njih dvoje su ubrzo započeli burnu romansu, venčali su se 1991. i dobili dvoje dece, ali su se na kraju razveli 2005. nakon 14 godina braka.

Terapeutkinja je napokon otvorila dušu i ispričala o prvom utisku koji je imala o brokeru u video snimku objavljenom na TikToku, objašnjavajući da, iako ona u početku nije bila impresionirana, on je postao opsednut njome.

„Moj prvi utisak o Belfortu zaista nije bio veliki jer nisam znala da je to njegova kuća, nisam imala pojma ko je on ili šta je“, objasnila je ona u nedavnom videu.

„Njegovi prijatelji su nas upoznali i to je to. Imao je beli Ferrari Testarosa koji je bio tako glasan. Čula sam ga svaki put kada bi se provozao pored moje kuće. Ljudi su pričali da me je jurio otkad me je upoznao“, objašnjava ona.

U komentarima, neko ju je upitao: „Čekaj, znači on te je uhodio?“ na šta je ona odgovorila: „Da, apsolutno.“

Neko drugi je rekao da ne mogu da odluče da li je „romantično ili zastrašujuće“, a ona je odgovorila: „Oboje“.

Odlomak iz njene knjige potvrđuje da je scena iz filma u kojoj ona dobija cveće – istinita.

„Dan nakon što je Džordan napunio moj stan u Bruklinu cvećem, naterao je svog vozača da mi isporuči zlatni Bulgari sat od 10.000 dolara. Nastavio je da me osvaja i vodi na romantične večere u Le Cirque, vozio me okolo u svojim sportskim automobilima, kupovao mi vina od 2.000 dolara i davao mi najlepši Buccelatti nakit. ⁠Da, novac je bio zabavan i uzbudljiv, ali sam bila ludo i glupo zaljubljena. Osećala sam da sam se s njim povezala jače nego sa bilo kojom drugom osobom u svom životu i njegova pažnja me je prevarila da pomislim da mogu biti fizički i emocionalno bezbedna sa njim.“⁠

Džordanova i Nadinina prva interakcija prikazana je u filmu o njegovom životu iz 2013. pod nazivom „Vuk sa Volstrita“ – u kojem su glumili Leonardo Dikaprio kao Belfort i Margo Robi kao Nadin.

Nadin je potvrdila da se sve odigralo kao u filmu.

„Imala sam 22 godine i bavila sam se manekenstvom, moj dečko je tada rekao: ‘Želiš li da ideš na žurku u Vest Hempton u kući na plaži?’ na šta sam ja odgovorila: ‘Naravno’. Svi su bili tamo sa svojim suprugama, ali su davali nepristojne i čudne komentare. Sećam se da sam tada svom dečku rekla: ‘Moramo da napustimo ovu žurku,’ i odmah smo otišli.“

Nadin se vremenom zaljubila u Belforta, nakon njegovog silnog jurenja. Njega su kasnije uhapsili zbog malverzacija na berzi – priznao je krivicu za prevaru 1999. i proveo 22 meseca u zatvoru – a njegova priča je kasnije objavljena u memoarima, koji su godinama kasnije pretvoreni u film.

Iako su neke stvari koje su se desile u filmu bile stvarne, Nadin je priznala da „mnogo toga nije baš tačno“.

„Ako pogledate kroz Džordanov objektiv, mislićete da je dosta stvari bilo tačno, ali ako pogledate kroz moj objektiv, nije. To ima smisla jer je to zapravo bio naš brak.“

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ona je dodala da nije zabavno kad imaš film o svom životu, ali da je sada spremna da podeli svoju stranu priče.

„Spremna sam da podelim svoju stranu priče i mudrosti koju sam naučila usput. Spremna sam da kažem istinu o tome šta se tačno dogodilo kroz svoje iskustvo kao majke, supruge, ćerke i što je najvažnije terapeuta i obrazovane žene.“

Foto: Splash / Splash / Profimedia

Nadin je ispričala da su je iz kancelarije Martina Skorsezea pozvali pre početka snimanja i pitali da li će se sastati sa Margo kako bi glumica iskopirala njen govor.

Pristala je da pomogne i odletela je u Njujork, gde je otišla na večeru sa filmskom zvezdom.

„Imala je 22 godine, bila je divna, tako slatka. Usred večere mi je rekla: Stvarno se bojim da budem gola i svih scena seksa.“

Nadin se takođe osvrnula na mnoge znakove koje je ignorisala tokom svoje veze sa Belfortom.

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

„Na početku naše veze, kad god bih rekla koje su moje granice, on bi ih prešao. Kada sam mu rekla da ne želim da imam decu, on bi rekao: ‘Ako ne želiš decu, neću se oženiti tobom.’ Kada nisam bila spremna da se udam, rekao mi je: ‘Ako se nećeš udati za mene, nećemo se viđati.’ Nije mi dozvolio da imam svoje granice“, priča ona.

@drnaelmft My first impression of The Wolf of Wall Street was … not much. But he soon made his presence known to me, as well as his interest. #wolfofwallstreet #wolfofwallstreetmovie #wallstreet #nadinemacaluso #drnadinemacaluso #drnae #drnadine #marriedtothewolfofwallstreet #margotrobbie #margotrobbiefans #margotrobbieofficial #tiktok #tiktokviral #tiktoknews #tiktokcelebsnews #tiktokcelebrity #tiktokfamous #naomiwolfofwallstreet #wolfofwallstreetnaomi #leonardodicaprio #leonardodicaprioedit #leo #leonardodicapriofans #martinscorsese #scorcesefilms #tiktoktherapy #toktherapy #tiktoktherapist #therapy #mentalhealth #traumabonds ♬ Get You The Moon - Kina

Nakon što su se razišli, Nadin je optužila Belforta za nasilje u porodici, koje je, kako je rekla, bilo podstaknuto njegovom zavisnošću od droge i neverstvom.

„Belfort mre je vređao – emocionalno i verbalno“, rekla je, dodajući da je njegova upotreba droge „pojačala“ njegovu zlobnost i okrutnost.

Takođe je pomenula da je od početka imao „ekstremnu narav“ sa kojom nije znala kako da se nosi.

„Odrasla sam sa samohranom majkom i nije bilo mnogo vike u mom domu. Kada je prvi put počeo da viče na mene, bila sam zaista šokirana i zatečena. Nisam znala kako da se nosim sa tim.“

Nadin se ponovo udala i sa svojim novim mužem Džonom Makaluzom je već 22 godine, prenosi Daily mail.

Što se nje i Belforta tiče, rekla je da su „još uvek prijatelji“ i da su fokusirani na njihovo dvoje dece.

„Oboje smo jake ličnosti, ali na kraju krajeva, oboje volimo svoju decu i on se odlično slaže sa mojim novim mužem“, otkrila je ona.

***

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram