Zašto je Rajan Rejnolds najbolji tata u Holivudu

Rajan Rejnolds
Foto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Rajan Rejnolds je omiljeni filmski superheroj, glumac sa odličnim smislom za humor kojeg svi vole zbog neospornog talenta i harizme. Često se šali na svoj račun, a stiče se utisak da je jedna sasvim prizemna osoba, uprkos slavi.

Još jedan razlog zbog kojeg je omiljen su njegova deca. Naime, primetno je da glumac uživa u svojoj najvažnijoj ulozi života. On je tata tri devojčice – Džejms, Ines i Beti, koje je dobio u braku sa zanosnom Blejk Lajvli.

Paparaci su ga upravo sa ćerkom jednom prilikom uslikali u Njujorku, iako je pokušao da se sakrije iza crne zaštitne maske za lice i sunčanih naočara.

Na ramenima je prošetao šestogodišnju Džejms, koja je bila odevena u kratke ružičaste pantalone i prugastu majicu.

Džejms je dobila ime po svom pokojnom deki, Rejnoldsovom ocu, s kojim je glumac godinama imao napeti odnos, a koji je ‘zalečila’ upravo Blejk Lajvli malo pre nego što je preminuo 2015. od posledica Parkinsonove bolesti s kojom se godinama borio. Nakon njegove smrti odlučili su da će svoje prvo dete nazvati po njemu, bez obzira da li sin ili ćerka.

Rajan Rejnolds
Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Inače, često ističe kako je ponosan što je otac tri ćerke.

„Volim da što sam tata devojčica. Nisam ni u milion godina mogao da zamislim da ću imati tri ćerke. Imam tri brata , pa je to što imam tri ćerke je baš doživljaj i volim svaku sekundu“.

Kako mu posao ne bi oduzimao porodično vreme, ima važno pravilo.

‘Ne razdvajamo se. Ja snimam filmove, moja supruga filmove, pa putujemo zajedno. To je najbolja stvar, što zaista ne provodimo puno vremena odvojeno. Mnogo vremena provodim sa svojim devojkama“.

Imao je i urnebesan savet za novopečene tate.

„Morate da menjate pelene. Morate da radite to usred noći. Vaša žena više neće biti ljudsko biće, a i uradila je dovoljno. Samo menjajte pelene i radite sve što treba“.