Zašto fanovi misle da nešto već ne štima u braku Bruklina i Nikole Pelc Bekam

Poznati 11. maj 202211:40 > 11:40
Bruklin i Nikola Pelc Bekam, Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Mesec dana posle venčanja, a već postoje problemi u raju?

Fanovi poznatog holivudskog para, Bruklina Bekama i Nikole Pelc užasnuti su jer se u njihovom braku, samo mesec dana nakon venčanja vidljive ‘pukotine’.

Bruklin, sin Dejvida i Viktorije Bekam i Nikola, američka glumica i naslednica porodičnog bogatstva, 9. aprila ove godine na Floridi su izrekli su svoje zavete pred porodicom, prijateljima i slavnim osobama sa svih strana sveta.

Od početka veze dele fotografije na društvenim mrežama na kojima su vrlo naglašena osećanja ljubavi, zaljubljenosti, a ponekad i zaluđenosti jedno drugim.

The Mirror piše da su baš takve fotografije poslužile za otkrivanje problema i neravnoteže u vezi.

Bruklin je nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj suprugu ljubi u obraz.

Amaterski analitičari iz redova njegovih pratioca zaključili su da on na fotografiji izgleda srećno, zaljubljeno i posvećeno supruzi, ona pak – kao da umire od dosade. Ispod fotografije na kojoj su, kako se pretpostavlja, goli, Bruklin je napisao: ’Tako sam srećan što te imam’. Dodao je i emodži crvenog srca.

Nikola je reagovala rečima: ‘Takva sam srećnica… Tako te volim!’, pa je i ona dodala srce, piše Azra.

Pratioci su na ovu razmenu napisali svakakve komentare, a jedan je, osvrćući se na Nikoline reči, ali i ‘prazan pogled’ na fotografiji, rekao: ‘Ne izgleda tako!’

Moguće i da fanovi samo spekulišu i previše značaja daju njenom manekenskom ‘poker fejsu’, ili možda tu nešto zapravo postoji?

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram