Zašto Džoni Dep ignoriše Anđelinu Džoli – iako ga je upozorila na Amber

Poznati 19. jun 202210:19 > 13:47
andjelina
Džoni Dep i Anđelina Džoli, Foto: © FERNANDO ALVAREZ / The Photo One / Profimedia

Džoni Dep ignoriše Anđelinu Džoli dok počinje da se povezuje sa holivudskim zvezdama

Čini se da je Džoni Dep počeo da se fokusira na svoju muzičku i holivudsku karijeru nakon pobede na sudu protiv svoje bivše žene Amber Herd.

Odjednom je veliki broj poznatih zapravio Depa tokom suđenja, a on se takođe sada sa glumcima na Instagramu. Ipak, primećeno je da je Dep izbegao da zaprati svoju prijateljicu Anđelinu Džoli.

Džoni Dep i Anđelina Džoli, Foto: © FERNANDO ALVAREZ / The Photo One / Profimedia

Nagli porast pratilaca ga je pratio tokom suđenja, a ta brojka se udvostručila nakon što je dobio parnicu. Takođe je dodao još neke osobe na svoju listu ljudi koje prati.

Nedavno je Dep počeo da prati glumicu i manekenku Gal Gadot, a prošlog meseca počeo je da prati Dženifer Aniston i neke druge poznate ličnosti.

Neki od njegovih fanova se pitaju zašto glumac nije pratio Anđelinu Džoli, koja ga je navodno upozorila da ne izlazi sa Amber Herd.

Depova dugogodišnja prijateljica Anđelina Džoli ga je upozorila na Amber Herd i pokazala svoju „nenaklonost“ prema zvezdi ‘Akvamena’ usred promocije njihovog tada objavljenog filma „Turista“.

Prema izveštaju National Enquire-a iz 2014. godine, Džoli nije bila naklonjena Herd od samog početka veze sa Depom, prenosi TheNews.

Džoni Dep i Anđelina Džoli, Foto: JOHN MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Priča se već godinama da je Anđelina na početku njegove veze sa Amber, upozorila glumca i zamolila ga da se kloni plavuše.

„Anđelina Džoli daje ljubavne savete starom prijatelju Džniju Depu upozoravajući ga da možda čini veliku grešku što ženi Amber Herd“, naveo je izvor tada.

Džoni Dep i Amber Herd, Foto: KCK / Backgrid UK / Profimedia

Sugerisala mu je i da obavezno potpiše predbračni ugovor te je smatrala da je možda tada Dep prolazio kroz krizu srednjih godina i postao očaran znatno mlađom glumicom.

A, kako ceo svet već zna, mi podsećamo: skoro se završilo višenedeljno suđenje bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd. Dep je tužio svoju bivšu suprugu za 50 miliona dolara, tvrdeći da su njene optužbe za zlostavljanje, što seksualno što fizičko, uticale na njegovu karijeru, kako i jeste jer ga je Dizni otpustio sa pozicije Džeka Speroua u franšizi ‘Pirati sa Kariba’.

Porota je presudila u Depovu korist nakon što je pronašla jasne i uverljive dokaze da ga je Herd klevetala. Dobio je 15 miliona dolara na ime kompenzacije i kaznene štete, a sutkinja je smanjila kaznenu odštetu na ukupno 10,4 miliona dolara.

Džoni Dep i Amber Herd, Foto: BEHAR ANTHONY / ddp USA / Profimedia

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram