Zanosna Rozamund Pajk koju je verenik ostavio pred venčanje

rozamund pajk
Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Glumica Rozamund Pajk iznova je nedavno privukla pažnju ulogom u popularnoj Netfliksovoj seriji, ali i Zlatnim globusom za najbolju glumicu za 2021. godinu. U međuvremenu je ponovo počelo da se šuška kako lepa Rozamund nije imala sreće u ljubavi jer ju je verenik samo nekoliko dana pred svadbu – ostavio.

Glumica, koja tečno govori francuski i nemački, potiče iz muzičke porodice.

Rođena je u Engleskoj 1979. i jedino je dete profesora na konzervatorijumu u Birmingemu i operske pevačice. Tako, osim što glumi, Rozamund dobro svira i klavir i violončelo.

Na Oksfordu je dve godine bila u vezi Sajmonom Vudsom. Potom je od 2007. do 2008. bila verena za režisera ostvarenja Gordost i predrasuda, Džoa Rajta. Nažalost, Džo je otkazao venčanje nekoliko dana pred svadbu.

Navodni razlog je krajnje bizaran – ostavio ju je jer je bez njegovog odobrenja poslala više stotina pozivnica gostima, pišu na sajtu Otakukart.com.

Nakon ovog ljubavnog debakla, ona je 2012. godine dobila sina iz veze sa Robijem Unijakom, biznismenom s kojim se zavolela od decembra 2009. Njih dvoje su i danas u velikoj ljubavi.
I mada je briljirala u mnogim ostvarenjima, publika Rozamund i dalje najviše pamti po psihološkom trileru Gone Girl i kao Bondovu devojku u filmu Umri drugi dan.

Zanimljivo je i da je Pajk jedna od onih koje ne vole da se njene fotografije u medijima retuširaju. Ona se bunila što su mediji jednom intervenisali oko njenih grudi, kao i kad su joj za jedan plakat promenili boju očiju. I lepa Rozamund iznova ponavlja da je zabrinuta zbog prekomerne eksploatacije tehnologije, a sve da bismo izgledali kako je neko zamislio da treba.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI