Zakleti holivudski neženja je pogazio reč zbog Srpkinje Sandre

kristijan bejl
Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Slavni Betmen prešao je u pravoslavlje zbog srpske lepotice Sandre.

Sandra Blažić, poreklom Beograđanka, u braku je sa glumcem Kristijanom Bejlom već 22 godine.

Sandra Sibi Blažić je srpsko-američka glumica i bivša manekenka. U Holivudu je poznata kao supruga britansko-američkog glumca Kristijana Bejla, koji je osvojio više nagrada, uključujući nagradu Akademije i Zlatni globus.

Sandra je rođena kao Srboslava Blažić 14. aprila 1970. godine u Čikagu. Njeni roditelji, Slobodan Blažić i Nadežda Topalski, rođeni su u Beogradu. Venčali su se na Vračaru pre nego što su se preselili u SAD.

Nakon završene srednje škole Sibi Blažić je pohađala Univerzitet Južne Kalifornije i stekla diplomu Bachelor of Science Degree in Business.

Sibi se udala za Kristijana 29. januara 2000. Zanimljivo je da su njoj dvoje tada pobegli u Las Vegas gde je dvojnik Elvisa Prislija vodio ceremoniju venčanja.

Inače, zbog turbulentnog detinjstva i očevih razvoda, Kristijan Bejl je odrastao s mišlju da se nikad ne venča.

U jednom od svojih intervjua rekao je da nikada nije planirao da se oženi. Takođe je rekao da je njegova ideja o braku bila prilično loša.

Ali Sandra je sve to promenila nakon što su se sreli devedesetih kada je ona radila na jednom setu.

Narednih godina Sibi je svesrdno podržavala Kristijana i ostala je uz njega u svim situacijama. A on neretko pominje kako njoj sve duguje.

Sibi i Kristijan su dočekali svoje prvo dete ćerku Emelin 27. marta 2005. Njihovo drugo dete sin Džozef je rođen u avgustu 2014.

Danas Sandra sa Kristijanom živi u Los Anđelesu.

Ona je u odboru dobrotvorne organizacije koja radi na zaštiti ugroženih planinskih gorila.

Pritom, radila je na zapaženim filmovima, uključujući američko-britanski hit „The Dark Knight Rises“ u kojem je Kristijan Bejl igrao glavnu ulogu – Betmena.

Takođe je radila u američkoj akciono-avanturističkoj komediji „Džordž iz džungle“ u kojoj je glavnu ulogu igrao Brendan Frejzer.

Sibi je i bivša asistentkinja poznate američke glumice i filmske producentkinje Vinone Rajder.

Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako Sibi i Kristijan ne otkrivaju mnogo o svom ličnom životu, njihova veza je privukla pažnju i medija i obožavatelja kada su pobegli da se venčaju u Las Vegasu.

Njih dvoje danas važe za jedan od najsrećnijih holivudskih parova.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram