Video Marije Mikić razumeće svaka mama: Kad je 10 minuta čudna tišina u kući, pa uđeš u kuhinju i zatekneš ovo

Foto: Antonio Ahel/ATAImages; privatna arhiva

Pevačica Marija Mikić objavila je na Instagramu snimak svoje dece koju je na kratko ostavila bez nadzora. Prizor će neke ljude možda šokirati, ali većina mama bar jednom se našla u sličnoj situaciji.

„Znate ono kada je 10ak minuta čudna tišina u kući? E sad znam i ja“, napisala je Marija uz video na kojem se vidi kako su njeni mališani, ćerka Đurđa i sin Milija, iskoristili priliku, otvorili frižider i zamrzivač i krenuli redom sa degustacijom.

„Đurđa, šta ste radili?“ čuje se kako pevačica pita svoje mališane, a tata Jovan dodaje: „Pakuj sve!“

Ispod objave se komentari samo nižu, a najviše je onih koji su oduševljeni scenom, jer odlično razumeju iz svog iskustva koliko se često ovakve situacije dešavaju.

„Ništa slađe ovaj Instagram nije video. Preprepreslatkiiiiiiii“

„Ovo je haooooos videoooo… Ovo još nije viđeno na Instagramu… Ko iz filmova“

„Zvuk koji najviše plaši roditelje TIŠINA“

Ipak, ima i onih koji sumnjaju u autentičnost videa, pa tvrde da je sve namešteno, ali i onih koji kritikuju Mariju i Jovana jer su „predugo ostavili decu samu“.

„Ovako maloj djeci je trebalo najmanje pola sata da ovo urade.Jel se pita nego od Vas koji se ovome odusevljavate,gdje su ti roditelji bili,kad su ovako malo djecu mogli ostaviti toliko dugo bez nadzora??? Meni je zalosno,da se neko ovome odusevljava.“

Inače, Marija Mikić se prošle godine udala za svog partnera Jovana, a bila je u centru pažnje nakon što je objavila da je samo mesec dana posle porođaja s prvim detetom zatrudnela s drugim. Pevačica je, inače, otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram