Verenik Dragane Kosjerine je brutalan frajer – ali je nije osvojio samo izgledom

dragana kosjerina
Dragana Kosjerina Foto:instagram.com/dragana.kosjerina

Njihova ljubavna priča je kao bajka.

Najlepša srpska voditeljka, Dragana Kosjerina, izgovorila je „da“ još 2019. godine, ali zbog pandemije koronavirusa još uvek nije udata za svog verenika.

Muškarac kojeg Kosjerina voli je brutalan frajer, a bavi se stomatologijom. Njegovo ime je Bojan Perduv, a Kosjerina je nedavno objavila njihove fotografije s mora.

Nema sumnje da je verenik lepe voditeljke zgodan, a po njenim rečima, Bojan ju je osvojio romantičnim gestovima i stavom.

Njihova veridba je bila čarobna – zgodni zubar je Draganu zaprosio u Atini, dok su se pod njihovim nogama prostirala svetla prelepog grčkog grada.

„Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: Iznenadio me je. Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način“, rekla je tada voditeljka.

Kosjerina je rekla da svadbu zamišljaju kao veliku žurku na kojoj će okupiti porodicu i prijatelje.

„Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima. Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost“, rekla je za Gloria.

Bojan je rođen u Portugaliji, a upravo se u toj zemlji voditeljka zaljubila u njega.

„Prvi put sam sa njim otišla tamo i zaljubila se i u njega i u zemlju. U jezik. U vina. Gradove“, otkrila je, dodavši da joj je to omiljeno mesto na planeti.

A verenika opisuje kao svoju najveću podršku.

„On je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me. U mom poslu i u svemu ono što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo“.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram