Veliko porodično stablo: Ko je kome šta u familiji Đogani

Foto: Nova.rs, E-Stock, ATA Images

Dens dinastija.

Đogani porodica je mnogima bila omiljena tokom devedesetih kada su imali svoje plesne grupe i pravili pop muziku. Na televiziji su se vrteli njihovi spotovi i nastupi iz emisije „City club“. Vremenom su ljudi prestali da ih vezuju za muziku, a više za kojekakve rijalitije.

Foto: Nova.rs, E-Stock, Instagram, ATA Images, Privatna arhiva

Iako mnogi misle da su Gagi, Đole i Baki braća, to nije slučaj, Baki je zapravo njihov bratanac. Muški deo ove porodice jeste popularan, ali prava zavrzlama dolazi kad pokušavate da pohvatate ko je čija žena i ko su njihovi naslednici.

Đole Đogani i Vesna Đogani Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Krenimo od roditelja – otac Faik i majka Zeida dobili su za života ukupno sedmoro dece. Prvi i najstariji sin ove dinastije Hamit Đole Đogani, otvorio je estradna vrata za ostale članove porodice s obzirom na to da je prvi ušao u muzičku industriju.

Sa prvom ženom, Slađom Delibašić je ostvario ogroman muzički uspeh, ali nažalost nisu imali uspeha u braku, pa se on završio razvodom. Iz tog braka njih dvoje imaju ćerke Silviju i Marinelu. Đoletov drugi brak, koji još traje, je sa Vesnom Đogani, s kojom ima sina – Adriana i ćerku Lauru.

Slađa Delibašić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Đole je odrastao sa još tri brata, a to su Isidor, Dario i najmlađi Gazmen – Gagi Đogani, ali i tri sestre – Nađom, Sanjom i Elizabetom.

Isidor je otac Bakija B3, koji pored njega ima i sina Frimana koji nije poznat javnosti. Baki je i sam roditelj troje dece – ćerke Anđele i sinova Matea i Manuela, koje je dobio iz brakova sa Ivanom i Bojanom.

Baki B3 Foto: E-Stock_konstantin_bacetic

Jedan od najzanimljivih je svakako Gagi koji sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom ima dve ćerke – Lunu i Ninu.

Gagi Đogani Foto: E-Stock_dusan_milenkovic

Bivša pevačica „Fanki Džija“ Anabela, se nakon razvoda ponovo udala, za Andreja Atijasa, i dobila još jednu ćerku, Blankicu.

Luna Đogani Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Popularne pevačice Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu su sa Đoganijima, ali je svima malo teže da shvate šta im tačno dođu.

Njihova majka Florija je sestra od tetke Gagija, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su oni ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

 

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram