„Ukleti“ selfi sa dodele Oskara posle kojeg je sve pošlo naopako

Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi glumci sa slave fotke su sada u paklu.

Dodelu Oskara, koja nas očekuje večeras, oduvek su pratili neki od najneverovatnijih i najšokantnijih trenutaka u istoriji zabave. Za one koji su domaćini ceremonije, to nije lak podvig. Elen Dedženeris se našla u toj ulozi ne jednom, već dva puta.

Dedženeres je vodila Oskare 2007. i 2014. Tokom dodele Oskara 2014, Dedženeres je ušla u publiku da napravi selfi sa slavnim ličnostima. Poznate ličnosti kao što su Meril Strip, Dženifer Lorens, Bredli Kuper i mnogi drugi pridružile su se selfiju. Fotografija je brzo postala kultna u pop kulturi, ali nažalost, selfi nije dobro ostario.

Propast u karijeri pre svega je doživela sama Dedženeris – komičarka se suočila sa optužbama o seksualnom nedoličnom ponašanju i toksičnom okruženju na radnom mestu njene čuvene emisije.

Emisija je od tada otkazana, ali Dedženeres nije bila jedina zvezda u čuvenom selfiju koja se suočila sa problemima koji su doveli do pada karijere.

Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Propast braka Breda i Anđeline

Bred Pit i Anđelina Džoli brzo su postali jedan od holivudskih „it parova“ nakon njihovog filma „Gospodin i gospođa Smit“. U čuvenom selfiju Oskara iz 2014. još uvek su bili zaljubljeni. Ali, godine koje su usledile bile su kobne za par.

Rastali su se samo dve godine nakon selfija. „Njujork tajms“ je objavio da je Džoli podnela sudski podnesak sa detaljima o zlostavljanju koje je trpela od Breda. Džoli je na sudu rekla da su u septembru 2016. ona, Pit i njihovo šestoro dece leteli avionom kada je Pit divljao.

„Pit je davio jedno dete, a drugo udario u lice“ i „uhvatio Džoli za glavu i protresao je“. U dokumentu se takođe navodi da je Pit polio alkoholom i Džoli i decu.

Pravo lice Kevina Spejsija

Kada je Kevin Spejsi ukočio u selfi, bio je na tronu sveta glume. „Kuća od karata“, u kojoj je Spejsi glumio između 2013. i 2017. godine, postala je veliki hit i donela glumcu nekoliko nagrada. Godine 2017. stvari su se okrenule za glumca nakon što je optužen za seksualni napad od strane glumca Entonija Rapa.

Ubrzo su se javile i druge žrtve. Heder Unru optužila je glumca da je seksualno napao njenog sina u novembru 2016. Protiv glumca je podignuto još optužbi u narednim mesecima.

***

BONUS VIDEO: Dodela Oskara 2022. – Poznate dame na crvenom tepihu 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram