U braku 53 godine: Kristofer Voken se ne kaje što nema decu

Kristofer
Foto: HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Brak legendarnog glumca traje još od šezdesetih godina prošlog veka.

Brak Kristofera Vokena je retkost u Holivudu. Glumac i njegova supruga Džordžian upoznali su se kasnih 60-ih i od tada su zajedno.

Džordžian, koja je kasnije postala direktorka kastinga, tada se bavila glumom. Ona i njen budući muž bili su u produkciji West Side Story u kojoj su igrali par.

Njih dvoje su se zaljubili u stvarnom životu i venčali su se 1969. godine. Odlučili su da ne žele decu.

Međutim, glumac ne žali što nema dece. To je zato što je napravio impresivnu glumačku karijeru koja ne bi bila moguća da su on i njegova žena postali roditelji, rekao je.

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Vokenova glumačka karijera počela je kada je bio dete, i gledao je svoje mlade kolege kako odustaju od svojih glumačkih ambicija nakon što su dobili decu. To nije bilo ono što je glumac želeo za sebe.

„Siguran sam da su mnoga deca koju sam poznavao kao dete nastavila sa šou biznisom, ali neki su dobili svoju decu, morali su da rade nešto pouzdano. Ja nisam, pa sam mogao da se snađem čak i u periodima nezaposlenosti“, rekao je za Gardijan.

Glumac se pojavio u više od 100 filmova i TV emisija i osvojio brojne prestižne nagrade, uključujući Oskara za ulogu u filmu „Lovac na jelene“ (1978) i BAFTA nagradu za „Uhvati me ako možeš“ (2002).

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram