Tri događaja koja su Kejt Midlton skinuli masku staloženosti

Kejt Midlton Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Skoro svaki put kada vidimo Kejt Midlton u javnosti ona je graciozna, staložena i nasmejana. Ona je međutim samo čovek, kao i svi mi - pa su kamere zabeležile i trenutke kada nije mogla da obuzda emocije.

Nekoliko puta je vojvotkinja od Kembridža pokazala neke neočekivane emocije i dozvolila da njena maska padne.

Kada je ukorila princa Džordža

Na venčanju tetke Pipe, Džordž se nije ponašao najbolje, a mama ga je ukorila ispred crkve, što su paparaci fotografisali.

Kejt je primetila da je princ namerno zgazio na šlep Pipine haljine. Vojvotkinja je grdila svoje najstarije dete zbog njegovih postupaka, zbog čega je mali budući kralj bio u suzama.

*

Napad besa princeze Šarlot

Drugi put kad je Kejt morala da se nosi s lošim ponašanjem dece dogodio se kad su ona i Vilijam bili na kraljevskoj turneji u Nemačkoj i Poljskoj 2017. godine.

Poslednjeg dana posete, neposredno pre odlaska kući, Šarlot je imala napad besa. Kejt je podigla ćerku i nosila je okolo da je smiri.

U jednom trenutku je Vilijam pokušao da se umeša, ali u tom stresnom trenutku, Kejt je podigla prst kako bi mu stavila do znanja da se drži dalje jer je imala situaciju pod kontrolom.

Prevrtanje očima

Dok je bila u petom mesecu trudnoće, Kejt je otputovala u Njujork, gde je posetila dečiji centar kako bi im pomogla da umotaju božićne poklone.

Ali nakon što je zastala da razgovara sa nekim od volontera, rečeno joj je da „nastavi da se uvija“ – a ona je lagano zakolutala očima u retkom iskrenom trenutku.

Kejt je ubrzo nastavila, a kasnije je rekla da je uživala u ostatku posete.

***

Bonus video: Dan majke trojki

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram