Trenutak koji su svi čekali: Ovako je izgledao povratak Kim Katral ulozi Samante Džons

Dugo iščekivani povratak glumice Kim Kattral ulozi neponovljive Samante napokon se dogodio u velikom finalu druge sezone serije 'I tek tako...'

Kako je ovog maja otkriveno, na radost brojnih obožavalaca serije Seks i grad, Kim Katral vratila se ulozi koja joj je donela svetsku slavu – za potrebe druge sezone spin-off serije HBO-a.

U velikom finalu Katral se na malim ekranima pojavila u autu i kombinaciji crvene haljine s metalik mantilom i limeta zelenom torbom modne kuće Fendi.

Foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za trijumfalni povratak Samante Džons pobrinula se kostimografkinja Patrisija Fild, slavna stilistkinja koja stoji iza brojnih kultnih autfita junakinja serije Seks i grad, predvođenih Keri Bredšo.

Od rada na Seks i grad franšizi Fild se oprostila sa snimanjem drugog filmskog nastavka serije, fokusirajući se na odevanje likova iz Netfliksove serije Emili u Parizu, a potom i serije Glamorous sa 67- godišnjom Katral u glavnoj ulozi.

Foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za potrebe cameo nastupa u seriji ‘I tek tako…’, Kim je ponovno sarađivala s legendarnom kostimografkinjom, na snimanju scene kratkog telefonskog razgovora koji je obavila u zadnjem delu taksija s Keri Bredšo na samom početku epizode, piše tportal.

Samantin stil ostao je ikoničan decenijama nakon emitovanja originalne serije, a generacija Z okupljena na TikToku u potpunosti je prihvatila njen seksi i moćan stil odevanja.

Foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na reakcije obožavalaca nije trebalo dugo čekati. I dok jedni ne kriju oduševljenje Samantinim kratkim povratkom, drugi ne kriju razočaranje koje se najviše odnosi na osmišljeni stajling Patrisije Fild za Samantu.

Foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je potvrđeno javnosti, spin-off serija Seks i grad doživeće treću sezonu, ali po svemu sudeći, bez legendarne Samante.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram