Tražila je autogram bivšem mužu Džej Lo – sad se udaje za njega

Foto: Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia

Egzotična manekenka mu pravi društvo.

Bivši suprug Dženifer Lopez, pevač Mark Entoni, sa kojim američka pevačica i glumica ima dvoje dece, nije se mnogo potresao zbog vesti da se njegova nekadašnja ljubav udala.

Mark je upravo okončao uspešnu turneju po Evropi, na kojoj ga je sve vreme pratila verenica, prelepa manekenka i bivša mis Paragvaja, Nadija Fereira, sa kojom uskoro namerava da se venča.

Popularni 53-godišnji dobitnik tri Gremija, Amerikanac portorikanskog porekla, na društvenim mrežama je sa fanovima podelio zadovoljstvo što je sa velikim uspehom okončao evropsku turneju dugu 38 dana, tokom koje je bio u Italiji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Španiji.

Dok se u Londonu družio sa popularnim fudbalerom Dejvidom Bekamom, a specijalni gost na sceni bila mu je Selma Hajek, tokom cele turneje društvo mu je pravila verenica Nadija Fereira, od koje se ne razdvaja.

Prelepa egzotična Paragvajka prodornih svetloplavih očiju ima 23 godine, a prošle godine je kao mis Paragvaja bila prva pratilja na Izboru za najlepšu devojku planete.

Mediji su preneli da su se upoznali kada je, posle jednog njegovog koncerta, Nadija poželela autogram.

Par je zajedno od februara ove godine, a u maju su objavili veridbu.

Tokom Markove turneje, Nadija je neprestano sa pratiocima na Instagramu, kojih ima gotovo dva miliona, delila utiske i fotografije iz Evrope, ne krijući koliko je oduševljena Starim kontinentom, ali i svojim verenikom, piše RTS.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram