Tijana Dapčević: Kako sam smršala 15 kg za tri meseca

Foto: Nova S

Nedavno Tijana Dapčević je otkrila da je smršala 45 kilograma nakon porođaja. Za ovu vrtoglavu cifru, bilo joj je potrebno oko 10 godina. Ipak, nedavno je uspela da izgubi 15 kilograma za samo tri meseca.

“Dok smo bili izolovani, nije postojala ni jedna kiflica, ni jedna štrudla, ni jedna torta koju ja nisam napravila! Pravila sam nešto apsolutno svakog dana i tako ja dođoh na 80kg. Uhvatila me je panika i pozvala sam Anu Petrović”, priča Tijana.

Od marta do maja ove godine, Tijana je smršala 15 kilograma i sada se oseća – nikad bolje!

Osim što se pridržavala ishrane koju joj je ponudila nutricionistkinja Ana Petrović, Tijana je redovno trenirala uz doktora Sašu Plečevića, poznatijeg kao dr Feelgood.

Zanimalo nas je da li joj je promena ishrane bila izazovna i kako je podnela to što je ostavila kiflice i štrudle za sobom.

“Postoji toliko divnih, zdravih recepata kod Ane, stvarno nisam ni u čemu oskudevala! Ali dam i ja sebi oduška: pojedem parče pice, pojedem i burger, samo ne svaki dan. Balans je bitan!”

Za kraj, pitali smo Tijanu kako je uspela da motiviše sebe na korenitu promenu.

“Ma jednostavno. Ako misliš na svoje zdravlje i ako hoćeš da investiraš u sebe, onda prosto rešiš i to je to. Ovo je način života!”

***
Bonus video: Keleraba

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram