„Ti si moje mekano mesto“: Upoznajte potpuno savršenog holivudskog muža i tatu

ejmi adams
Foto: Printscreen Instagram/amyadams

Kakva podrška!

Stara slika – on juri karijeru i novac, a ona čuva decu kod kuće – nadamo se odlazi u zaborav. Ipak, nije toliko često, a posebno ne u Srbiji, da se muškarac sasvim posveti deci i bude s njima kod kuće, dok mama gradi karijeru. A baš to je slučaj sa glumicom Ejmi Adams i njenim suprugom Darenom Le Galom. On je dao otkaz i odlučio da podrži svoju ženu tako što će brinuti o detetu dok je ona na snimanjima.

Njih dvoje su se zavoleli davno. Upoznali su se 2001. na času glume i od tada su zajedno. Verili su se 2008. godine, ali su se venčali tek 2015. jer je ona stalno bila mnogo zauzeta. U međuvremenu su dobili ćerkicu.

Ejmi je danas jedna od najpopularnijih i najcenjenijih glumica, a Daren je umetnik, slikar, a povremeno se bavio i glumom.

Iako je vremenom ona postala mnogo popularnija i uspešnija od njega, Daren nikada nije bio ljubomoran, piše Bright side. Naprotiv, on joj je uvek davao vetar u leđa.

„On je zaista poseban. Zaista sam srećna jer se ne takmiči sa mnom. Podržava i prihvata moj uspeh kao svoj. I on ima svoje ciljeve, ali nikada moj uspeh nije neuspeh za njega lično.“

Ejmi sebe smatra srećnicom jer ima pored sebe muškarca koji je voli, divi joj se i uvek je podržava. Daren razume obaveze koje ona ima kao glumica i nema ništa protiv da je čeka kada je to potrebno. Tako je i godinama čekao da se venčaju nakon veridbe.

Daren prati svoju ženu na svim mogućim lokacijama po svetu na kojima ona snima i za to vreme brine o njihovoj ćerki Avijani koju su dobili 2010.

„On putuje sa mnom i pomaže da održimo porodicu na okupu. Zaista cenim to, ali ne zato što je on muškarac koji to radi, već zato što je on moj partner.“

Ejmi i Daren su zaista shvatili značenje reči „tim“, međutim, nekima je i dalje teško da razumeju ovakve odnose, kako su otkrili – čak i pojedinim njihovim prijateljima. Ali njih dvoje znaju šta imaju i to čuvaju.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram