Tamara Kalinić jednim potezom pokazala šta misli o Zorani Jovanović

Foto: Instagram//tamara, Instagram/zorannah

"Ja sa njom nemam nikakve dodirne tačke".

Nekada najbolje drugarice, a danas na pomen imena, okreću glavu.

Zorana Jovanović i Tamara Kalinić, obe blogerke i influenserke, uspešne i poznate u svom poslu, nekad su bile nerazdvojne.

Najbolje drugarice su zajedno snimale videe za YouTube, putovale širom sveta, išle na razne modne događaje, jedna pored druge su sedele od revija domaćih dizajnera, do revija na najpoznatijim nedeljama mode.

A onda su preko noći prestale da se druže. Jednostavno su se otpratile sa društvenih mreža, obrisale zajedničke fotografije i više nikada nisu progovorile o razlogu zbog kog su se rastale.

Godinama se samo nagađa o razlozima prestanka ovog prijateljstva, ali blogerke nikad konkretan razlog nisu navele. Samo su izbegavale pitanja na tu temu.

A onda je juče održan prvi ,,Influencer Marketing” samit u Beogradu na kom je voditeljka jednog domaćeg portala postavila Tamari pitanje o Zorani, na koje je ona odbila da odgovi – ali ne samo to.

@hypetv.rs Kako komentarišete ovo? #fyp #foryou #foryoupage #hype #zorannah #tamarakalinic ♬ original sound - HYPE TV

Na pitanje „Kada govorimo o prijateljima, da li te je povredio Zoranin potez što je obrisala tetovažu“, Tamara se samo okrenula i otišla.

Naime, reč je o tetovaži početnog slova Tamarinog imena koju je Zorana imala iza uha.

Ovim povodom nije se oglasila Zorana, a ni Tamara nije dala dodatne izjave.

Inače, jedna od retkih izjava koju je Zorana dala o bivšoj drugarice je bila za IDJ:

„Nemam stvarno komentar. Ja sa njom nemam nikakve dodirne tačke. Nas dve niti pričamo, nit smo se posvađale, niti bilo šta… Ne pratim je. Nismo blokirane jedna drugoj, prosto se ne pratimo, a ja ne ulazim na profile koje ne pratim. Ja pratim ljude koji mene zanimaju šta rade i volim to da gledam“, rekla je Zorana.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram