Tajnovit život Noletovog brata Marka Đokovića

Marko i Novak Đoković Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegova priča demantuje stavove o porodicama poznatih.

Novaka i Đorđa Đokovića već svi dobro poznajete, ali malo toga znate o njihovom srednjem bratu Marku.

Marko privatan život krije kao zmija noge, a o njegovoj sadašnjoj vezi se malo toga zna. Pored toga što živi u Španiji godinama, i da je polovinu života proveo putujući po svetu sa reketom, on je u dugogodišnjoj vezi sa brazilkom Letisijom Tesari. A ovih dana je privukao posebnu pažnju, jer uživa na odmoru u Crnoj Gori sa porodicom.

Mlađi Novakov brat živi u Marbelji gde gradi karijeru na teniskoj akademiji. Iako se trudi da krije privatan život, ranije su ga povezivali sa teniserkom Karolinom Vozniacki, a kako se o ovom odnosu kratko šuškalo, nikada nije bio potvrđen ili demantovan.

Posle toga se pričalo i da je u vezi sa misterioznom crnkom jer su ga paparaci uslikali na jednom Novakovom meču u društvu te devojke.

Nedavno se nagađalo i da se tajno venčao sa Letisijom, sa kojom je četiri godine u vezi, a koja se bavi dizajnom.

Iako nikada nije pričao o ljubavnom životu, Marko je prošle godine za španski časopis „El Mundo“ ispričao o bolnim životnim trenucima i koliko mu je bilo teško breme da nosi titulu „brata prvog reketa sveta“.

„Kada sam imao 14 godina, otac mi je ponudio da izaberem – studiranje ili igranje tenisa. Izabrao sam ovo drugo i tako otišao u Valensiju, na akamediju, pa se vratio u Srbiju na nekoliko meseci, da bih se potom nastanio u Nemačkoj. Oslanjajući se samo na sebe postao sam odrasla osoba mnogo brže nego neka deca mojih godina“, rekao je Marko za „El Mundo“.

Đoković dodaje da je u tenisu, kao i u bilo kom drugom sportu, potrebno mnogo odricanja. Ali, njemu je najteže bilo pre osam godina kada je mnogo patio.

„Patio sam mnogo jer sam svu svoju sreću ugradio u san o ostvarivanju uspeha na terenu, a oni nisu dolazili. Da stvari budu još gore, imao sam pored sebe osobu koja to jeste ostvarila, mog brata Novaka, a ja sam bio opsednut ostvarivanjem istih tih stvari. Ipak, rezultati nisu dolazili i ja sam bio nesrećniji svakog dana sve više i više. Moglo bi se čak reći da sam gubio svoj život“, rekao je Marko.

Danas Marko uživa sa pordicom i prijateljima, posvećen je poslu, a ovi teški trenuci su daleko iza njega.

#related-news_0

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram