Tajna ćerka Džeka Nikolsona je besna i to s velikim razlogom

Foto: Instagram/tessadotgourin, Jerry Perez, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

"Ja zakonito postojim."

Tajna ćerka Džeka Nikolsona kritikovala je svog oca na društvenim mrežama jer nije prisutan u njenom životu. Tesa Gurin ima 27 godina i kaže da nije vanbračno dete.

„Ne postoji takva stvar kao što je vanbračno dete, postoji samo vanbračni roditelj“, rekla je ona u jednom od svojih storija na Instagramu.

Tesini komentari došli su kao odgovor na članak iz 2019. koji je prvobitno nazvao Nikolsonovom „vanbračnom“ ćerkom. U tom istom tekstu ta fraza je kasnije izmenjena.

U drugoj priči na Instagramu, Gurin je uporedila jezik u komadu iz 16. veka koji je proučavala, sa rečima koje su je ismevale, izražavajući nevericu u to kako je takav jezik mogao da opstane tokom vekova.

„Ali SAD je 2022. godina – godina kada ste uvređeni zbog bukvalno svega pod suncem, očigledno! Zato mi je ZADIVLJUJUĆE da neko koristi termin ‘nezakonita’ da bi opisao nekoga u današnje vreme. Samo sam se uštinula i ispostavilo se da… ZAKONITO postojim“ rekla je ona.

Njeni komentari dali su redak uvid u osećanja koja ima prema Nikolsonu, kojeg nikada nije javno spomenula.

Gurin je ambiciozna glumica, možda najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu „Stranger’s Arms“ iz 2018. Prema IMDb-u, ona ima uloge u još dva filma, „Stage Plai“ iz 2021. i „The Crusaders“ iz 2022.

Džek Nikolson nikada nije javno priznao Tesu Gurin.

Njena majka je njujorška agentica za nekretnine Dženin Gurin. Nikolson je navodno imao vezu sa njom 1994. godine, ali je ostavio kada je saznao da je tada 20-godišnja Dženin, trudna sa Tesom.

„Iako nismo zajedno, jedva čekam da rodim bebu“, rekla je tada Dženin.

Nikolson, trostruki dobitnik Oskara, navodno ima šestoro dece, uključujući Tesu, sa pet odvojenih žena, a ženio se samo jednom.

Nikada nije javno rekao da mu je Tesa ćerka.

„Tesa jako liči na Džeka Nikolsona, a postoji mnogo dokumentovanih dokaza da je on njen otac “, rekao je Denis Mekdugal, koji je napisao biografiju o Nikolsonu 2008. godine.

Mekdugal je rekao da ne veruje da će Nikolson ikada priznati Tesu kao svoju, dodajući da „on jednostavno nije takav“.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram