Svi se pitaju ko je žena s Anom Brnabić i njenom partnerkom i to zbog frizure

Milica Đurđić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne moramo svi da izgledamo kao da smo izašli iz istog kalupa.

Na otvaranju Zimske bajke u Beogradu na vodi pojavile su se premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić u društvu još jedne žene, za koju su se svi pitali ko je i to zbog neobične frizure.

„Ko je čoek-žena pored Brnabić“, glasio je tvit, a tviteraši su odmah počeli s nagađanjem.

„Sa koje strane?“, „Starija sestra Džonija Depa“, „Ne umem da ti rečem, ali frizuru ima kao moja strina“, „Ne znam, ali šta znači čoek-žena, mene to zanima?“, „Ne znam ko je, ali kao da ju je tresla struja“, „Je l’ ima neke veze sa izdavačkom kućom Čigoja?“, „Moja komšinica Biljana Čigoja“.

I da, u pitanju je Biljana Čigoja, direktorka Banja Luka Festa i Belgrade River Festa.

Biljana se sve češće pojavljuje u društvu poznanih iz Srbije. Nedavno je prisustvovala Bočelijevom koncertu u Abu Dabiju u društvu Jelene Tomašević i Suzane Vasiljević, kada je privukla pažnju elegantnom zelenom haljinom.

Na koncertu Zdravka Čolića koji se letos održao u Banja Luci, Biljana je sedela u prvom redu, a u jednom trenutku Čola je prišao i pevao joj.

Inače, za otvaranje Zimske bajke, sve tri žene su odbrale posebne autfite, a najviše pažnje je privukao Miličin koji je plenio istančanim stilom – beli kaput šireg kroja, dugačka suknja, bež šešir, kaubojke i veliki beli šal.

***

BONUS VIDEO: Eva Longorija nosi ozloglašenu ogrlicu u Kanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram