Svi navijaju za novi najlepši holivudski par

Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon sedamnaest godina braka sa Lizom Bone, Džejson Momoa uslikan je kako napušta Vanity Fair Oskar žurku sa glumicom Kejt Bekinsejl.

U januaru ove godine glumački par Džejson Momoa i Liza Bone su se razveli. Dva meseca nakon toga, glumac poznat po  ulogama Kala Drogoa u Igri prestola i ulozi Akvamena u DC seriji filmova, primećen je kako napušta Vanity Fair žurku sa koleginicom Kejt Bekinsejl koju znamo iz sage filmova o vampirima Podzemni svet.

Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2005. Džejson Momoa i Liza Bone su otpočeli vezu da bi se tajno venčali 2017. Njih dvoje imaju dvoje dece, a Momoa je očuh Lizinoj ćerki, glumici Zoi Kravic. Kada su početkom ove godine objavili da se rastaju internet je izgubio veru u pravu ljubav – „dok nas smrt ne rastavi“.

Poznata vampirka, Kejt Bekinsejl  iza sebe ima nekoliko veza sa poznatim muškarcima. Iz veze sa glumcem Majklom Šinom ima ćerku Lili Šen. Na setu Podzemnog sveta  2003. upoznala je producenta Lena Vajzmena sa kojim je bila u braku jedanaest godina, a 2019. povezivana je sa poznatim komičarem Pitom Dejvisonom, koji je trenutno u vezi sa Kim Kardašijan.

Nakon Vanity Fair žurke održane nakon dodele Osara Džejson Momoa i Kejt Bekinsejl primećeni su kako zajedno napuštaju zabavu.

Momoa
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uslikani su kako se smeju i razgovaraju, a ono što je posebno skrenulo pažnju je jakna koju je Momoa ponudio Kejt da joj ne bi bio hladno. Njih dvoje se nisu oglasili povodom glasina da su zajedno,  tako da još uvek moramo da nagađamo da li je reč o flertu, prijateljskom odnosu dvoje glumaca ili ipak imamo novi omiljeni par u Holivudu.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram