Svaka žena posle razvoda treba da bude kao Slađa Delibašić

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Moj najveći uspeh je što sam Đoletu dokazala ko sam."

Kada se neki par razvede, navikli smo da i jedna i druga strana odmah krenu sa iznošenjem prljavog veša, a povređenost obe strane obično može da dovede i do ogovaranja u bližoj i široj okolini. Slađa Delibašić nije takva žena. Ona je održala sjajnu lekciju kako se treba ponašati posle razvoda, pogotovo kada imate decu sa nekim. O bivšem mužu i njihovoj prošlosti nikada nije pričala i sa poštovanjem je pominjala sve što su imali.

Đole Đogani je ovih dana ponovo govorio o razvodu, a njegove reči rasplakale su njegovu bivšu ženu Slađu. Pomenuo je da ga je potpuno slomilo kada su odlučili da se rastanu, jer je verovao da ljubav između njih dvoje neće prestati i istakao je da se nadao da će ostariti zajedno u kući koju su kupili od hita „Idemo na Mars“ i da će tu dočekati svoje unuke.

„Gledala sam i baš mi je bilo žao. Oči su mu bile pune suza. Šta da se radi? Život ide dalje. Ostale su nam uspomene, nešto što doživi prva prava ljubav, to zaborava nema. Tu su i dvoje divne dece. Osetila sam neku setu dok je pričao. Videla sam… Uh, sad ću da se rasplačem. On je odmah rekao da deca idu kod mene jer je znao da ja potičem iz patrijarhalne porodice, da sam stroga, domaćica, jednostavno žena-zmaj“, prisetila se Slađa.

Slađa uprkos svemu ne želi da otkriva dalje detalje iz braka, jer smatra da je to granica koja ne sme da se prelazi.

„Mrtva ne bih odala našu prošlost i nešto što mi se desilo. Najviše prezirem prevare partnera, možeš da odeš da pričaš, a ne da cinkariš sebe ili svoju porodicu. Sve što desilo ostaje između četiri zida. I deca da su videla nešto, objasniš im, idemo dalje. To je po meni prava žena koja čuva, a ne, ako nije uspelo, drvlje i kamenje. Moj najveći uspeh je što sam Đoletu dokazala ko sam. Da su mi pomogli samo Bog i majka s neba. Nikada mu nisam stala na grbaču, niti tražila alimentaciju. Rekla sam mu samo da mi pomogne kada budem u problemima. Tako je i bilo. Uvek je bio tu. Moja jedina moć je ta što sam decu izvela na pravi put“, zaključila je Slađa, a piše Hello.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram