Strast je prštala među njima na filmu, a onda im se desio stvaran život

poznati par
Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Bili su zvezde na crevenom tepihu u Kanu.

Glumački par Irac Majkl Fasbender i Šveđanka Ališa Vikander bili su među zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom u Kanu.

Ališa je za crveni tepih obukla haljinu zanimljivog materijala s bronzanim odsjajem, a kosa joj je bila zavezana u visoku punđu. Njen suprug Majkl je izgledao poput Džemsa Bonda u jednostavnom i elegantnom crnom odelu s belom košuljom i crnom leptir mašnom.

Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Par se upoznao 2014. godine na setu za film “The Light Between Oceans“ u kojem su glumili bračni par, a čini se kako je hemija između njih osim na ekranu bila stvarna i u pravom životu.

Iako svoj brak pokušavaju da drže što privatnijim, za njihovu vezu se brzo pročulo.

Pred oltar su stali 2017. godine na Ibici, a 2021. rodio im se sin Mark.

Majkl je nekoliko puta s medijima podelio mišljenje o vezama otkad je glumac. Svoju karijeru započeo je već sa 17 godina, a rekao je kako mu je najduža veza bila od dve godine jer je sve ostale bilo teško održavati zbog njegove popularnosti i glumačkih obaveza, piše dnevnik.hr.

Povezivali su ga s mnogim damama, pa čak i s Naomi Kembel, ali čini se kako je pravu ljubav upoznao baš tamo gde i on uživa – na filmskom setu.

Pre Majkla Ališa je navodno izlazila sa švedskim glumcem Aleksanderom Skarsgardom, ali veza nikad nije bila potvrđena, a ubrzo nakon spekulacija glumica je upoznala sadašnjeg supruga.

Novinarima su pričali o filmu koji ih je spojio.

„Bila sam tako veliki fan Derekovih filmova“, rekla je Vikander kasnije novinarima na Venecijanskom filmskom festivalu 2016. misleći na reditelja “The Light Between Oceans“ Dereka Cianfrancea.

“A onda sam saznala da je Majkl hteo da glumi Toma i mislim da je on jedan od najbriljantnijih glumaca. Dakle, znala sam da moram da dođem da radim s tim momcima i da dam sve od sebe. Bila sam spremna za igru, ali jako nervozna.“

“Imam ljude koji su me podigli kad sam pala i koji su me gurnuli”, nastavila je.

„Majklova podrška u tim scenama bila je velika čast da sam se usudila da idem do kraja, što je bilo potrebno za ulogu Isabel“, govorila je Ališa o ulozi koja je bila vrlo emocionalno zahtevna.

Fassbender je dodao: „Bio sam pomalo uplašen kada je Ališa došla. Bila je tako žestoka i gladna uloge i to je nešto što je uvek sjajno videti u glumcu koji još nije poznat i dobija priliku. Uvek je lepo videti tu glad kad ti se pruži ta prilika, a ti je zgrabiš obema rukama“, pohvalio je trud supruge.

Vikander u filmu glumi ženu koja je prošla kroz više spontanih pobačaja, a onda uznemirujućim preokretom sudbine, postala majka. Zbog te je uloge glumica često imala i tremu na setu.

„Ja još nisam imala dete… Tako da sam znala da će se polovina publike ili polovina žena koje to gledaju jednostavno osećati kao “ona zapravo ne zna kako je“, osećala sam pritisak“, priznala je na konferenciji za novinare.

Iako se par često ne pojavljuje zajedno u javnosti, asno je kako su velika podrška jedno drugome, a život im se promenio i otkad su sami postali roditelji.

Na molbu magazina People da opiše koliko se tačno život promenio nakon bebe, švedska zvezda je rekla da sve sitnije detalje drži za sebe, ali je priznala da daje sve od sebe da sa svakom novom prekretnicom živi u ovom trenutku.

“Sada imam potpuno novo shvatanje života generalno“, rekla je.

„To je prilično lepo i očigledno će dati puno svakom mom radu u budućnosti.“

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram