Stiže dokumentarac koji će vam ogaditi Hjua Hefnera

Hju Hefner
Foto: - / Wenn / Profimedia

Osnivač Plejboja Hju Hefner je izmanipulisao i drogirao desetine mladih žena da učestvuju u ponižavajućim orgijama - sve vreme se predstavljajući kao zagovornik seksualne slobode, navodi se u šokantnom novom dokumentarcu.

„Tajne Plejboja“, dokumentarni serijal od 10 delova koji se premijerno prikazuje na A&E 24. januara, trebalo bi da otkrije kako je Hefnerova vila postala igralište za upotrebu droga i seksualno zlostavljanje.

Serija se bavi skrivenim istinama iza Plejboja, uz ekskluzivne intervjue sa insajderima, uključujući bivše devojke Hjua Hefnera, Holi Medison i Sondru Teodor, kao i bivšu „Majku zečicu“ Pi Džej Masten. Teodor, koja sada ima 65 godina, otkriva kako je pet noći u nedelji bilo grupnog seksa u vili.

Hefner bi takođe organizovao nedeljne „svinjske noći“ tokom kojih bi dovodio desetak „ružnih“ prostitutki da imaju seks sa njegovim prijateljima.

VIP članovi Plejboj noćnih klubova mogli su da rade šta hoće. Američki voditelj Don Korneli je navodno držao dve Plejboj zečice kao taoce i silovao jednu od njih, navodi se u seriji.

Holi Medison, Plejboj zečica koja je izlazila sa Hefnerom osam godina, takođe govori kako je Hefner odbijao da koristi zaštitu tokom seksa i kako ju je životni stil u kući čak naveo da razmišlja o samoubistvu.

Hefner je imao kamere u svakoj sobi, pa čak i u bašti napolju gde su bili skriveni mikrofoni. Sondra Teodor je rekla da je Hefner „namerno“ pozvao novinare visokog profila u Plejboj vilu kako bi mogao da ih snimi.

„Na kraju urade nešto zbog čega zažale, a on ih je uvalio u to, tako da je, ako bi hteli da pišu nešto negativno, samo rekao: ‘Nećete'“.

Prema Teodor, Hefnerov stav prema ženama mogao je da potiče od uznemirujućeg idola, Čarlsa Mensona, čije su sledbenice živele na njegovom ranču.

„Kada smo počeli da izlazimo sedamdesetih, Hefner je bio fasciniran i opsednut Čarlsom Mensonom. Nije prestajao da priča o njemu. Kako su zbog tog momka žene osuđene na toliko godina zatvora, a i kada izađu će ga voleti, do dana svoje smrti. Hefu se to dopalo“, priča ona.

Hefner je imao samo 27 godina kada je 1953. lansirao prvo izdanje časopisa Plejboj. Sa Merilin Monro na naslovnoj strani, prvo izdanje prodato je u više od 50.000 primeraka i iznedrilo je imperiju.

Poslednjih godina magazin se bori da ostane relevantan – prestali su da štampaju fizičke kopije 2020. godine.

***

Bonus video: Šerijatsko pravo – Avganistan u strahu od surovih kazni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram