Draganu svi znate, a evo kako izgleda Sanja, starija Džajina ćerka

Foto: Printscreen Instagram/sanjadzajic

Starija Džajina ćerka je atraktivna brineta, a evo kako je izgledala ranije.

Legenda srpskog fudbala, Dragan Džajić sa suprugom Brankom ima dve ćerke – Draganu i Sanju. I, dok Draganu svi već dobro poznajete, Sanja se ne pojavljuje toliko u javnosti.

Dragana i Sanja veoma se razlikuju prema interesovanjima i temperamentu, ali ono što im je zajedničko jeste njihova nesporna lepota.

A, iako je nema po medijima u onoj meri u kojoj se pojavljuje njena mlađa sestra, ipak se i o Sanji zna ponešto.

Sanja je završila osnovne studije, a potom i master u Londonu, nakon čega se udala sa biznismena Vladimira Vranješa sa koji je već godinama u braku, i sa kojima ima dvojicu sinova – Luku i Ognjena.

Po njenom Instagram profilu možemo da vidimo da je prava trendseterka, ali i da vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa tako često izbacuje fotografije iz teretane, u čijem su prvom planu njeni trbušnjaci i vitak struk.

Pored toga, fotografije sa luksuznih odmora, ali i modni komadi najprestižnijih brendova se mogu takođe vidite na njenom profilu, a Birkin torba u narandžastoj nijansi, samo je jedna od skupocenijih komada u njenom ormaru.

I, dok joj dosta prijatelja na društvenim mrežama dele komplimente na račun lepote, fotografije od pre par godine, deluju kao da za ovakav fizički izgled nije zaslužna samo majka priroda.

Foto: E-Stock_Mirko_Rodić

Ustalom, tu su fotografije, pa sami procenite.

Sanja Džajić Foto: E-Stock_Mirko_Rodić

Podsetimo, mlađa Džajina ćerka Dragana u braku je sa Milošem Ivanovićem, bratom Ane Ivanović, sa kojim ima sina Vida.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram