Specifičan poklon kojim je Aleksandra osvojila Kijanu Rivsa

Poznati 09. jun 202211:20 > 11:21
Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

“Svi naši prijatelji koji su sedeli u sobi su se nasmejali kada sam mu dala poklon."

Kijanu Rivs (57) i njegova devojka Aleksandra Grant (49), pojavili su se nakon dužeg vremena na jednom humanitarnom događaju 4. juna. na kom su se prikupljala sredstva za Muzej savremene umetnosti u Los Anđelesu.

Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale događaju, poput Eve Longorije i Kristine Hendriks, ali su glavna tema ipak bili Kijanu i Aleksandra.

Glumac je godinama bio nepokolebljiv u tome da svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti ali je 2019. odlučio da to promeni. Nakon skoro 20 godina medijskog celibata, on je predstavio svoju dugogodišnju devojku i mnogi su bili šokirani što se jedan od najvećih holivudskih šmekera zabavlja, kako su pisali tada, sa toliko starijom, sedom ženom. Pritom Aleksandra je mlađa od njega.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

“Mislim da me je svaka osoba koju poznajem tad zvala i to mi je bilo jako fascinantno. Pitanje koje sam svakom od njih postavljala je: Šta dobro od toga može da izađe?”, rekla je Aleksandra u intervjuu za britanski “Vog”, misleći na njeno i Rivsovo pojavljivanje na umetničkoj gala večeri.

Foto: Valerie MACON / AFP / Profimedia

Govoreći o njenom i Rivsovom ranom prijateljstvu, Grant kaže da su počeli da rade zajedno nakon što mu je poklonila knjigu 2011. godine.

“Knjiga je bila privatni poklon od mene za njega, kao iznenađenje”, izjavila je Grant.

“Svi naši prijatelji koji su sedeli u sobi su se nasmejali kada sam mu dala poklon i molili me da je objavim. Tako smo ušli u posao sa izdavačkom kućom”, priznala je ona.

Kada je brak u pitanju, Aleksandra vešto izbegava to pitanje.

“Ljubav na svakom nivou je veoma važna za moj identitet. Kao slikarka, imam periode izolacije, ali jako cenim iskustvo u ljubavnoj vezi.”

Iako su obelodanili svoju vezu, trudili su se da se što manje pojavljuju u javnosti i da ne otkrivaju previše.

Aleksandra i Kijanu su srušili mnoge tabue koji se tiču ljubavnih veza i očekivanja drugih, posebno kada je u pitanju Holivud. O njenoj sedoj kosi se dugo pričalo na društvenim mrežama ali njih nije bilo briga šta misle drugi.

Nikada se nisu pravdali niti otkrivali detalje iz svog privatnog života.

O njihovom odnosu možda najbolje svedoči njihova prva zajednička knjiga “Oda sreći”, koja je napisana kao vodič za izvlačenje iz depresije kroz njegove poetične tekstove i njene ilustracije.

 

Bonus video: Poznate lepotice i zveri

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram