Šok! Paparaci snimili Dženifer Aniston u zagrljaju bivšeg

Jennifer Aniston
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ko je ovo očekivao?

Dženifer Aniston (54) snimljena je sa bivšim mužem, glumcem i rediteljem Džastinom Teruom (51).

Paparaci su ih fotografisali pre nekoliko dana na večeri u Njujorku, a strani mediji pišu o pomirenju bivšeg para. Glasine o tome podstakle su snimci na kojima se njih dvoje grle i ruža u njenoj ruci.

Dženifer i Džastin večerali su sa zvezdom komedija Džejsonom Bejtmanom i njegovom suprugom Amandom Anko, sa kojom su se često družili i tokom braka. Glumica je blistala u crnom kardiganu, pantalonama i čizmama dok je Teru bila u tamnozelenoj jakni i farmerkama.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Aniston, koju je 90-ih proslavila serija ‘Prijatelji’, slobodna je otkako se nakon tri godine braka 2018. razvela od Džastina ili je dobro skrivala svoj ljubavni život. O razlozima razvoda nikada nisu želeli da govore, a naglasili su da se i dalje poštuju i da se mirno rastaju.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsetimo, upoznali su se 2007. godine na snimanju filma ‘Tropic Thunder’, a zaljubili se tri godine kasnije na snimanju filma ‘Wanderlust’. Javnosti su otkrili da su zajedno 2011. , a godinu dana kasnije verili su se, a potom i venčali 2015. godine.

Dženifer je pre nekoliko meseci priznala da se kaje što nije zamrznula jajne ćelije u mlađim godinama, a otkrila je i da je preživela tešku borbu sa neplodnošću, kao i da je odlazila na IVF (in vitro oplodnju) i pila razne kineske čajeva u želji da postane majka kako piše Wanted.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

„Pokušavala sam da zatrudnim i to je zaista bio veliki izazov za mene. Sve te godine i godine i godine nagađanja… Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve… Sve sam radila samo da bih zatrudnela“, rekla je nikad iskrenija Dženifer.

„Sve bih dala da mi je neko tada rekao: „Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi uslugu. Jednostavno, ne razmišljaš o tome“, dodala je ona. „Evo me danas. Moj brod je otplovio. Čak osećam i malo olakšanje jer nema više: ‘Mogu li’? Ne moram više ni da razmišljam o tome“, rekla je.

Glumica je pre Džastina bila udata za Breda Pita, a njihov brak je prekinut jer ju je on, kako se pisalo u medijima, prevario i ostavio zbog Anđeline Džoli. Mnogi ističu da je Bredova karma stigla jer on sa Anđelinom prolazi kroz jedan od najdužih i najskupljih razvoda u Holivudu. Nisu mogli da se dogovore oko raspodele imovine i starateljstva nad decom, a ona ga je optužila i za nasilničko ponašanje.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram