Šok fotke najpoznatije Albanke: Zbog ovoga svi pričaju da deli muža sa ženom

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pričalo se da su njih troje u vezi.

Najpoznatija albanska pevačica Rita Ora komentarisala je glasine da je u poliamornoj vezi sa sadašnjim mužem Taikom Vaititijem i glumicom Tesom Tompson.

Još u maju 2021, pevačica je fotografisana kako se ljubi i mazi sa mužem i glumicom u Sidneju. U novom intervjuu za britanski GQ, Ora objašnjava zašto je odlučila da ne odgovara na glasine u to vreme.

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Samo sam odlučila da to ne potvrdim jer je smešno. Mislim da kada su neke stvari toliko apsurdne, i teško je shvatiti bilo kakav smisao toga, jednostavno morate to da ignorišete. Zauzela sam takav pristup za mnoge stvari, jer ne želite da ulažete energiju u nešto“, rekla je.

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ora je dodala u trenutku kada su fotografije snimljene dosta popila.

„Da li ste ikada bili u situaciji da ste popili mnogo pića i da su vam svi najbolji prijatelji? I onda sledećeg dana kažete: ‘Razgovarala sam sa osobom u prostoru za pušenje četiri sata, nemam pojma ko je to’. Bukvalno – ta fotografija je bila samo gomila prijatelja koji se dobro zabavljaju“, rekla je.

Njen muž, filmski producent Vaititi, ranije je rekao da nije uznemiren što su fotografije postale viralne.

„Mislim da u svetu interneta sve nestaje prilično brzo. I takođe, da li je to tako važna stvar? Ne, ne baš. Nisam uradio ništa loše“, rekao je.

***

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram