Snimak zbog kog Jolandu Hadid nazivaju groznom majkom

Poznati 01. nov 202108:47 > 08:52
Foto: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia

Điđi (23) i Bela (22) bile su tinejdžerke kada su se pojavile sa svojom mamom Jolandom Hadid u rijalitiju "Prave domaćice sa Beverli Hilsa". Sada su isplivali neki delovi te emisije, u kojima Jolanda zabranjuje Điđi da jede tortu ili igra odbojku, kako ne bi "pokvarila" svoju manekensku građu.

Pre nego što su postali poznati modeli, Điđi i Bela su sa svojom majkom imale korene u rijalitiju.

Pojavili su se zastrašujući snimci Jolande Hadid kako ćerki Điđi daje savete o dijeti i obeshrabruje je da igra odbojku jer bi zbog tog sporta mogla da postane „mišićava“.

„Odbojka je veoma muški sport. Modeling je veoma ženstvena stvar“, govorila je Jolanda 17-godišnjoj ćerki u epizodi treće sezone koja je emitovana 2012. godine.

Ona kasnije objašnjava da njena najstarija ćerka želi da bude model, ali joj igranje odbojke oduzima vreme za to.

„Ona mora da počne da gradi svoju karijeru, a to znači da ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo da radimo. Ove devojke treniraju četiri sata dnevno posle škole, tako da su njihova tela velika i glomazna. Mislim, jedu kao muškarci. Želim da se razvije kao žena“, priča Jolanda, dodavši da je zbog odbojke pomislila da joj je ćerka „lezbejka“.

U drugoj sceni iz rijalitija, Jolanda i Điđi su na setu na jednom od njenih fotografisanja. Tinejdžerka se sprema da proslavi rođendan, a jedino čemu se raduje je da prekine dijetu.

„Tako sam uzbuđena zbog hrane“, kaže Điđi svojoj mami.

„Možeš imati jednu noć da budeš loša, zar ne? Onda se moraš vratiti svojoj ishrani jer, znaš, u Parizu i Milanu vole samo mršave devojke“, na to joj je rekla Jolanda.

Na snimku se vidi i kako Điđi seče minijaturno parče torte.

Dok je Điđi želela da studira kriminalističku psihologiju 2013. godine, njena mama nije bila za to. Takođe nije želela da Điđi živi u studentskom domu sa drugim brucošima.

„Nisam želela da Gigi živi u studentskom domu jer sam želela da bude više u radnom okruženju. Deca idu žurke, izlaze i napijaju se – a želela sam da se zaista fokusira na svoju karijeru. Mora da ustaje u pet ujutru, ide na posao i snima ceo dan. Znate, to mi je bilo važno“, rekla je Jolanda.

Na kraju je ispunila svoju želju – jer je Điđi prekinula studije kako bi se fokusirala na karijeru modela.

Nedavno je porodica bila u centru skandala jer je Điđin partner, Zejn Malik, optužen da je navodno udario Jolandu. On to oštro demantuje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram