Snimak Šakire i njene bivše svekrve koji je šokirao svet

Foto: Credit line: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia

"Sram te bilo, Monserat".

Taman kada se stišala pomama oko nove Šakirine pesme posvećene Pikeu, na internetu se pojavio snimak na kom su glavne akterke pevačica i Monserat Bernabeu, Pikeova majka, a koji dosta govori o odnosu bivše svekrve i snaje.

Dugo se priča o tome kako njihov odnos nije sjajan, a da je tako govori i video na kom je Pikeova majka besno uhvatila Šakiru za lice, a pevačica joj je naglo sklonila ruku, da bi Monserat kroz zube navodno rekla: „Moraš da začepiš usta“ pokušavajući sve vreme da utiša pevačicu.

Da stvar bude još gora, na snimku se vidi kako Pike stoji pored majke i Šakire, ali ne reaguje na ovaj incident. Izgleda da je fudbaler izabrao da bude neutralan, što je dodatno dovelo ljude na mrežama do usijanja.

Većini se nije dopalo ovakvo ponašanje Pikeove majke, ali ni njegovo, a komentari poput: „Mamin sin“, „Sram te bilo, Monserat“, „Jadna Šakira šta je sve trpela“, samo se ređaju ispod snimka.

Foto: Exclusivepix Media / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, raskid Šakire i Pikea u junu je bio iznenađenje za mnoge. Njih dvoje su bili zajedno 12 godina i imaju dvoje dece Milana (9) i Sašu (7).

***

BONUD VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram