Snažna poruka Šarliz Teron o majčinstvu

šarliz teron
Foto: Clint Brewer/Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usvojila je dve devojčice.

Šarliz Teron je 46-godišnja glumica koja ima naizgled savršen život. Ona je slavna, ljubazna, uspešna i žena je kojoj je ljubav uvek bila na prvom mestu. Više puta je nagrađivana za svoj rad i krojila je svoj put po svojoj meri. Ona je samohrana majka i ima dve usvojene ćerke. Verovali ili ne, Šarliz je od svoje osme godine znala da će usvojiti decu i da verovatno neće roditi. Ona pokazuje da žena može da živi ispunjeno i bez muškarca i više se ne opterećuje time da mora po svaku cenu da traži ljubav, jer je već dovoljno ispunjena, pišu na sajtu Mogu ja to sama.

Šarliz je rođena u južnoafričkoj poljoprivrednoj zajednici daleko od blistavog glamura Holivuda i bila je jedino dete u porodici. Ona pamti mnoge traume iz detinjstve. U 16. godini ona odlazi u Milano da se bavi manekenstvom, a kasnije je kupila kartu u jednom pravcu za Los Anđeles kako bi se oprobala u glumi.

Ispostavilo se da je veoma talentovana za glumu. Dobila je mnogo priznanja i nagrada za svoj rad, uključujući i Oskara. Postala je jedna od najuticajnih glumica u svetu. Pored uspešnog profesionalnog života, poznata je i po velikoj posvećenosti dobrotvornom radu, posebno projektima s ciljem da se poboljša stanje u Africi.

Nikada nije želela da se uda, ali je uvek znala da će usvojiti decu. Ona je priznala da nije dugo bila u vezi i da zapravo nikada nije težila tome da se uda. Kaže da je veoma zadovoljna svojim životom i da se oseća ispunjeno i srećno, bez obzira što nema supruga.

Znala je da će usvojiti decu još kada je bila devojčica.

„Moja mama ima pismo koje sam joj napisala kada sam imala osam godina. U pismu je pitam da li bismo za Božić mogli da odemo u sirotište i usvojimo brata ili sestru za mene.”

Danas je ponosna mama dve preslatke devojčice.

Prvo je usvojila Džekson iz Južne Afrike. Tri godine kasnije usvojila je August.

„Mi se sjajno zabavljamo. Neprestano se smejemo,“ rekla je u jednom intervjuu.

Ona kaže da živi najlepšu ljubav o kojoj nije mogla ni da sanja.

Kao što je ona vezana za svoje devojčice, tako je vezana i za svoju majku Gertu, koja joj je najveći oslonac i podrška. Ona kaže da je od malih nogu znala da joj je mama jedina prava podrška, njihov odnos je uvek bio zasnovan na iskrenosti,

Otkrila je da danas vaspitava svoje devojčice na isti način na kakav je nju vaspitavala njena mama. Iskrenost joj je na prvom mestu.

Šarliz je primer da se ispunjen može biti u svemu. Ljubav može da dođe u bilo kom obliku.

BONUS VIDEO: DAN MAJKE TROJKI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram