Slavne lepotice koje su prevarile svoje muževe

Poznati 11. mar 202122:39 > 12. maj 2021 17:15
Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

U junu 2002. godine, samo devet meseci nakon venčanja, Dženifer Lopez objavila je da se razvodi od svog drugog supruga Krisa Džada. Latino diva i plesač venčali su se ispred 170 zvanica na romantičnoj ceremoniji održanoj u jednoj privatnoj kalifornijskoj rezidenciji.

Kao razlog za razvod Dženifer je u zahtevu tradicionalno navela nepomirljive razlike, ali povod krahu braka zapravo je bio Ben Aflek.

Naime, nekoliko meseci nakon venčanja s Krisom, Dženifer je počela da radi na filmu „Gigli“ u kojem je glumila s Aflekom. Dženifer i Ben (previše) su se zbližili na snimanju, pa je slavna lepotica u maju 2002. godine rekla svom suprugu da je njihov brak gotov i da će tražiti razvod.

Foto: Columbia Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Uprkos tome, isti mesec je gostovala kod Opre Vinfri i izjavila kako je jako srećna u braku s Krisom.

POGLEDAJTE JOŠ:

To je ipak bio samo pokušaj zataškavanja istine, koja je izašla na videlo kada je Dženifer tražila razvod. Nedugo nakon toga prestala je da skriva vezu s Aflekom, nedugo potom su se i verili, a razvod s Krisom okončan je 2003. godine.

I dok je afera Dženifer Lopez zapravo ostala svojevrsna javna tajna, afera Meg Rajan i Rasela Krova punila je novinske naslove mesecima, piše zadovoljna.hr.

Iskre između američke glumice i australijskog glumca počele su da lete početkom 2000. godine na setu akcijskog trilera „Proof of Life“. U to vreme Meg je bila u braku s glumcem Denisom Kvaidom.

U junu 2000. objavljeno je da se Meg i Denis razvode, a krajem godine glumica je prekinula i vezu s Raselom. Iako su mediji pisali da je Rasel razorio njen brak, ona je kasnije stala u njegovu obranu.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

„Nepravedno je doživeo veliki udarac. Rasel nije uzrokovao raspad mog braka. On je došao na sam kraj braka, ali nije bio kriv za ništa. Na kraju sam i ja njega povredila. Nisam mogla da budem u novoj vezi, jer nije bilo pravo vreme za to i zato sam otišla iz nje“, priznala je Meg.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram