Sladak život ćerke Siniše Mihajlovića

Foto:IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tatin ponos.

Ako vam fali malo romantike u životu skoknite do Instagram profila srednje ćerke Siniše Mihajlovića i pripremite se na uživanje, jer Virdžinija zaista ume da živi taj slatki italijanski život.

Virdžinija (24) je influenserka rođena u Rimu, a javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijalitiju „Ostrvo slavnih“ koji je sličan „Survivoru“, a u koji je ušla u društvu svoje starije sestre Viktorije.

Sa bivšim odbrambenim igračem Juventusa, Alesandrom Voljačom, Virdžinija zabavlja se već petu godinu, a prošle godine su se i verili dok je Virdžinija bila trudna.

Ćerku Siniše Mihajlovića krasi i nepogrešivi osećaj za modu, a sa svojim verenikom i njihovom bebom voli da putuje svetom, pa tako na njenom Instagram profilu imamo priliku da uživamo u besprekornim autfitima i fotografijama sa raznih lokacija širom planete.

*

Mihina mezimica izuzetno voli životinje i ima malog buldoga Karlotu, uživa u putovanjima i obožava da igra tenis, kad god ima vremena za to.

Virdžinija je danas proslavila prvi rođendan svoje ćerke koju je dobila u ljubavi  sa svojim verenikom.

Ona je tim povodom na svom Instagram profilu podelila video male Violante uz dirljivo pismo upućeno ćerkici u kom kaže da je najsrećnija osoba na svetu zbog toga što je postala majka u 23. godini.

Pored toga što ga je učinila dedom, Virdžinija je, pored Viktorije, njegove starije ćerke, bila najveća podrška Siniši tokom borbe sa leukemijom često naglašavajući kako je njihov otac lav, uvek spreman za borbu.

I Alesandro je inače veoma dobar sa Sinišom, a kada je čuo vesti da će postati otac i on kao i Siniša nije prestajao da plače od sreće.

„Mihajlović i ja imamo divan odnos. U početku sam želeo da ga upoznam jer sam ga uvek zamišljao kao tvrd orah, ali sam vremenom shvatio da to nije baš tako. Skoro bih rekao da se prema meni bolje ponaša nego prema sopstvenoj deci. Volim ga, on je neverovatan otac, uvek je tu i jako je nežan“, izjavio je jednom prilikom Alesandro za italijanske medije.

Virdžinija i Alesandro su se poznavali od ranije, još dok je on bio u podmlatku Juventusa.

„Aleks i ja smo se upoznali u Torinu, on je igrao u podmlatku Juventusa, a moj tata je trenirao Torino. Kada je bio mlađi bio je u vezi sa devojkom koju sam poznavala i samim tim sam već manje-više znala ko je… posle nekoliko godina ponovo se pojavio njegov profil na Instagramu i pomislila sam kako je zgodan. Počeli smo da razmenjujemo poruke i nakon nekoliko sati razgovora već sam uzela kartu za Torino“, rekla je Virdžinija, a par sada boravi u Đenovi jer je Alesandro potpisao za Đenovu prošlog leta.

***

Bonus video: Trik sa vodom i puderom sa tiktoka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest