Skandalozni ljubavni život prelepe unuke Borisa Jeljcina

Foto: Printscreen Instagram/yumashkaa

Marija Jumaševa je imala samo 17 godina kad je ušla u vezu sa 29-godišnjim fudbalerom.

Unuka Borisa Jeljcina je od 17. godine bila u vezi sa fudbalerom Fjorodom Smolovim, koji je te 2019. imao 29 godina. Prvih godinu dana veze nisu se javno pojavljivali niti postavljali zajedničke fotografije na mreže, ali su vremenom viđeni kako sa njenim roditeljima odlaze na odmor. Smolov je u jednom intervjuu, bez pominjanja Marijinog imena, rekao da njegovoj devojci ne smeta kada on odlazi u striptiz klubove i da mu čak povremeno pravi društvo. Onda je njegova agentica 2020. potvrdila vezu njenog klijenta i Marije i rekla da planiraju da se venčaju.

Za vreme pandemije on je čak prekršio karantin u Španiji i avionom je otišao u Rusiju samo da bi video Mariju. A onda je nedavno ta veza pukla. Sa društvenih mreža su izbrisali sve zajedničke slike.

Marija Maša Jumaševa je rođena i odrasla u Londonu, majka joj je ćerka Borisa Jeljcina Tatjana, a otac novinar i političar Valentin Jumašev. Njena majka Tatjana, najmlađa ćerka Borisa Jeljcina se 90-ih bavila očevim javnim imidžom. Udavala se tri puta, a Marija je rođena u trećem braku. Njen otac je počeo kao novinar, a onda je prešao na biznis i politiku kao zvanični savetnik Vladimira Putina. Valentin je u maju 2022. napustio funkciju savetnika predsednika Rusije.

Maša je dobila vrhunsko obrazovanje. Učila je strane jezike od detinjstva, bila je okružena stranim dadiljama, a zatim se školovala u Engleskoj. Tenis, balet, jahanje, gimnastika – gotovo da ne postoji stvar koju nije isprobala u različitim periodima detinjstva. Sa sedam godina, zajedno sa roditeljima, dobila je austrijsko državljanstvo.

Na Instagram postavlja fotografije sa putovanja, iz luksuznih hotela. Njen privatni život je počeo da intrigira javnost kada je napadač Lokomotive prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju na plaži. To je izazvalo skandal jer je ona bila maloletna. Pričalo se da je već i zaprosio, ali su morali da čekaju da napuni 18 godina. Kasnije se šuškalo i da su se ipak tajno venčali, mada potvrda za tu vest nikada nije stigla. A onda je Smolov izbrisao njene slike i mediji su preneli da su raskinuli.

U međuvremenu ona je našla novog dečka, koji je kao i Fjodor dosta stariji od nje, ali dele iste poglede na život. Naime, ona i Fjodor su se navodno razišli jer on podržava ruskog predsednika Vladimira Putina, a ona je napustila Rusiju zbog rata s Ukrajinom jer „ne može da živi u agresorskoj zemlji“. Takođe je javno pozivala na mir u Ukrajini i javno apelovala na Vladimira Putina da zaustavi krvoproliće.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram